Goedkoopste overlijdensverzekering

De goedkoopste overlijdensverzekering

Het vinden van de goedkoopste uitvaartverzekering is geen eenvoudige zaak. Heb je de tijd om veel speurwerk te verrichten en uitgebreid op zoek te gaan naar de beste maatschappij voor een verzekering voor de hoge kosten van de uitvaart? Het vinden van de goedkoopste overlijdensverzekering (ook wel een uitvaartverzekering genoemd) wordt je makkelijk gemaakt door gebruik te maken van de volledig onafhankelijke vergelijker. Hiermee ontdek je binnen slechts ene paar minuten bij welke verzekeraar je terecht kunt voor een doeltreffende verzekering waarmee je de toekomst zonder zorgen tegemoet kunt zien.

Uitvaartverzekeraar Omschrijving Bijzonderheden


Naturaverzekering
Bereken premie >
1. DELA Uitvaartverzekering
Naturaverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Uitkering in diensten t.w.v. € 6750,- en vrij te besteden bedrag € 700,-voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 4,99 p/m
Goedkoopste!
DELA

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
2. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 5300,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 5,62 p/m
Kinderen altijd gratis meeverzekerd!
Monuta

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
3. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 6.800,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 9000,- (dit biedt meer mogelijkheden voor je uitvaart)
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 6,75 p/m
Lage premie bij hoger verzekerd bedrag
Monuta

of Bereken je premie


Geldverzekering
Bereken premie >
4. DELA Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Geldbedrag om de uitvaart te regelen
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,85 p/m
Bepaal alles zelf
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

5. Ardanta Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 8050,-
€ 8,00 p/m
Niet hier af te sluiten
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 7500,-, premiebetaling: Zo lang mogelijk, jaarlijkse indexatie: nee, type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

De goedkoopste overlijdensverzekering vergelijken

Natuurlijk is het uitermate belangrijk dat jouw nieuwe uitvaartverzekering qua premie betaalbaar is en binnen jouw budget past. Sluit je op jongere leeftijd een dergelijke verzekering af? Dan zal de maandelijks te betalen premie lager zijn dan wanneer je kiest voor het afsluiten van een polis na de leeftijd van bijvoorbeeld 50 jaar. Toch is de te betalen premie niet de enige factor waarmee je kunt ontdekken wat de goedkoopste overlijdensverzekering voor jou is. Ontdek ook extra gratis diensten en services die een bepaalde verzekeraar je biedt, waarmee je voordeel kunt behalen.

Extra gratis voordelen van de goedkoopste overlijdensverzekering

Wat zijn de extra geboden gratis diensten van een bepaalde verzekeraar? Je kunt denken aan het kiezen voor de goedkoopste overlijdensverzekering bij een maatschappij die het mogelijk maakt om jouw kinderen tot de leeftijd van 18 jaar gratis mee te verzekeren. Ook kunnen ongeboren kinderen vanaf de ‘leeftijd’ vanaf een bepaald aantal maanden, meeverzekerd worden zonder kosten. Lees de reviews van de goedkoopste overlijdensverzekering van jouw keuze en ontdek waar je bijvoorbeeld een extra korting ontvangt wanneer je jouw partner meeverzekerd voor de kosten van de begrafenis of crematie.

Vergelijk de goedkoopste overlijdensverzekering en bespaar

Lees eerlijke informatie en gebruik de onafhankelijke vergelijker voor goede overlijdensverzekeringen. Zo ontdek je snel welke verzekering bij je past en maak je een keuze op basis van eerlijke informatie. Laat jouw toekomstige nabestaanden niet achter met torenhoge rekeningen voor jouw uitvaart. Kies voor de natura goedkoopste overlijdensverzekering of voor een kapitaal uitvaartverzekering (waarbij een som geld vrijkomt na jouw overlijden). Aan jou de keuze. Met een natura verzekering worden de zaken geregeld zoals jij dat voor ogen had. Hierbij worden de nabestaanden zoveel mogelijk ontzorgd en hoeven ze weinig keuzes te maken. Dat is wel zo prettig in een toch al moeilijke periode. Vergelijk jij de goedkoopste overlijdensverzekering?

5/5 - (15 stemmen)