Ervaringen Monuta

ervaringen  monuta uitvaartverzekeringMonuta is een bekende uitvaartverzekeraar in Nederland en geniet een goede reputatie. Uit ervaringen Monuta van bestaande klanten blijkt dat de diensten van het bedrijf over het algemeen zeer goed worden gewaardeerd. Men kan bij Monuta kiezen voor een uitkering in kapitaal aan de nabestaanden wanneer je komt te overlijden en uit een uitvaart in natura. Uit veel Monuta reviews blijkt dat met name de verzorging van de uitvaart in natura de voorkeur heeft van veel huidige klanten.

Bereken je premie bij Monuta >

of lees meer ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ervaringen Monuta uitvaartverzekering
Average rating:  
 3 reviews
 by Theoo
Al lang Monuta klant

ik ben al lang klant en naar volle tevredenheid

 by Peter
Bekendste uitvaartverzekeraar

Ik ben onlangs klant geworden bij Monuta want ik ken ze van de spotjes op tv. Het aanvragen via hun website ging goed en snel en ik ben heel tevreden.

 by Marlies de Gringen
Goed

Ik heb een paar keer gebeld en dat ging goed. Ik moest soms wat langer verwachten maar ja, dat komt wel vaker voor bij bedrijven. De mensen zijn aardig en ik ben goed geholpen.

Een uitvaart in natura

Met een uitvaartverzekering die uitkeert in natura, kunnen de nabestaanden rekenen op de uitvoering van de uitvaart zoals de overledene die voor ogen had bij het afsluiten van de verzekering. Natuurlijk is het mogelijk om de wensen die moeten worden uitgevoerd bij de uitvaart tussentijds te wijzigen of bij te stellen. Ben jij verzekerd voor de uitvaart bij Monuta? Plaats dan jouw Monuta review en laat anderen weten of je tevreden bent?

Kiezen voor een uitvaartverzekeraar op basis van ervaringen Monuta

Uiteraard geven we je onafhankelijke en eerlijke informatie wat betreft de uitvaartverzekeraars in ons land. Toch gaat er vaak niets boven het lezen van de mening van bestaande klanten (of van degenen die toch hebben gekozen voor een andere verzekeraar). Lees de ervaringen Monuta en de Monuta reviews op deze pagina en plaats vooral jouw eigen verhaal. Zo kun je zelf een goed beeld geven van de diensten van deze uitvaartverzekeraar. Heb je nog geen uitvaartverzekering? Maak het jouw nabestaanden dan makkelijk en zorg voor een goed plan voor de toekomst. Een goede uitvaartverzekering hoeft niet duur te zijn. Bekijk de ervaringen Monuta en maak een keuze uit de verschillende pakketten bij de verzekeraars die we presenteren.

Waarop letten bij ervaringen Monuta?

Let bij het lezen van Monuta reviews op de zaken die jij belangrijk vindt. Voor de meesten is vooral de kwaliteit/prijs verhouding, maar ook de geboden service en ontzorging van belang. Wat vind jij belangrijk om te lezen in de Monuta reviews?

5/5 - (11 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)