Ervaringen Ardanta

ervaringen ardantaBenieuwd naar de uitvaartverzekering van Ardanta? Lees objectieve ervaringen en reviews Ardanta.

Bereken je premie bij Ardanta

of lees meer ervaringen

Ardanta is een uitvaartverzekeraar die in principe drie verschillende pakketten aanbiedt. Zo zijn er twee pakketten voor de uitvaart, waarbij de nabestaanden geen rekeningen zien na de uitvaart (uiteraard tot aan het verzekerde bedrag). Bij het derde pakket krijgen de nabestaanden een som aan geld uitgekeerd, waarmee de nabestaanden zorg kunnen ‘kopen’ en betalen voor de uitvaart. Juist omdat er verschillende mogelijkheden worden geboden, zijn de ervaringen Ardanta van andere klanten belangrijk en interessant om te lezen. Zo bieden we je eerlijke Ardanta reviews ter aanvulling op onze onafhankelijke informatie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ervaringen Ardanta uitvaartverzekering
Average rating:  
 3 reviews
 by Gerard Brok
Goed geholpen bij overlijden moeder

ik ben goed geholpen toen mijn moeder overleed, aardige mensen en geen gedoe

 by Annelies ter Vorst
Prima!

Vriendelijke mensen en aanvragen van uitvaartverzekering ging goed bij Ardanta.

 by Bert
Goede uitvaartverzekeraar

Ik ben al jaren klant en heb een aantal keer contact opgenomen per telefoon. Ik ben tevreden over de uitvaartverzekering van Ardanta

 

Ervaringen Ardanta beoordelen

Op basis van de Ardanta reviews op deze website kun je, gecombineerd met de geboden informatie, een volledig en duidelijk beeld vormen van de geboden service en diensten van deze uitvaartverzekeraar. Hecht je veel waarde aan een goede begeleiding van de nabestaanden? Wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn wat betreft een (basis) uitvaart? Heb je specifieke wensen voor jouw begrafenis of crematie die je wilt laten uitvoeren wanneer je komt te overlijden? Bekijk de verschillende mogelijkheden en ervaringen Ardanta en luister naar de adviezen en ervaringen van huidige klanten, of plaats je eigen Ardanta review.

Zelf een Ardanta review schrijven

Ben je blij met de geboden service en heb je goede ervaringen Ardanta? Of zijn er zaken waar je juist niet tevreden over bent? Laat het weten en geef andere consumenten de mogelijkheid om jouw mening te overwegen. Schrijf en plaats zelf een Ardanta review en beoordeel deze uitvaartverzekeraar op de punten die voor jou belangrijk zijn. Zo help je anderen met jouw ervaringen Ardanta een goede keuze te maken voor een geruststellende uitvaartverzekering voor de toekomst. Ben je op zoek naar een andere uitvaartverzekering? Of heb je nog geen voorzieningen getroffen voor de toekomst? Vergelijk dan de Ardanta reviews met die van andere verzekeringsmaatschappijen op onze website.

5/5 - (8 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert