Eigen begrafenis regelen

De eigen begrafenis regelen voor de toekomst


  Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

  Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
  Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
  100% Gratis online service  Een eigen begrafenis regelen is een zaak die je met wat denkwerk prima zelf kunt plannen. Hier zijn handige hulpmiddelen voor, waarmee je het mogelijk maakt om zelf de belangrijke zaken die je uitgevoerd wilt hebben tijdens jouw uitvaart vast te leggen. Wanneer een geliefde komt te overlijden is het behoorlijk lastig voor de nabestaanden om alles te regelen. Hierbij komen meer dan eens vragen voor bij wat betreft de wensen van de overledene.

  Uiteraard wil iedereen de uitvaart zo vormgeven dat de dienst en de bijeenkomst perfect passen bij degene die overleden is. Hoe weet je zeker wat de wensen waren van de desbetreffende persoon? Neem dus even de tijd om hierover na te denken. De eigen begrafenis regelen wat betreft jouw persoonlijke voorkeuren is eenvoudig en voorkomt onnodige vraagstukken in de toekomst.

  Welke zaken wil je voor de eigen begrafenis regelen?

  Moeten er kaarten worden verzonden voor de uitvaart? En zou men juist bepaalde bloemen willen, of juist absoluut niet? Welke muziek zou er gedraaid moeten worden tijdens de bijeenkomst? Of zou men liever willen dat er een kort filmpje wordt getoond? En welke kist en welke locatie kiezen we? Op al deze vragen kun je zelf antwoord geven. In een toch al emotionele periode maak je het zo makkelijker voor jouw nabestaanden om alles snel te kunnen regelen zonder extra zorgen. Jij hebt de regie! Maar hoe kun je op de meest makkelijke manier de eigen begrafenis regelen?

  Gratis de eigen begrafenis regelen op een handige manier

  Heb je een verzekering voor de uitvaart? Of heb je met jouw mogelijke nabestaanden besproken hoe men de uitvaart kan bekostigen na jouw overlijden? Naast het financiële aspect van de uitvaart is het prettig om jouw eigen uitvaart te regelen. Hiervoor maak je volledig kosteloos gebruik van het handige laatste wensen formulier. Op dit formulier vul je aan de hand van vragen in wat jouw wensen zijn. Of je nu wel of niet een natura- of kapitaalverzekering hebt voor de uitvaart, het gebruik van het formulier is dus gratis.

  Na het invullen van het formulier druk je het overzicht af. Bewaar de afdruk goed. Na het eigen begrafenis regelen op papier kun je een kopie geven aan een familielid of een goede vriend(in). Zo weet men dat er informatie beschikbaar is voor het invullen van jouw uitvaart. Een eigen begrafenis regelen is eenvoudig, gratis en geeft rust.


   Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

   Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
   Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
   100% Gratis online service


   5/5 - (8 stemmen)
   Kasper, Uitvaartverzekering expert