DELA of Yarden?

Vanaf 2020 is het plan dat DELA uitvaartverzekeraar Yarden overneemt. Het is tot dan nog steeds mogelijk om voor Yarden te kiezen. Bekijk de verschillen:OmschrijvingDELA is de bekendste uitvaartverzekeraar. Met de voordelige uitvaartverzekering geven ze zekerheid dat er geen zorgen voor nabestaanden zijn. Bereken vrijblijvend je premie Yarden is meestal de goedkoopste uitvaartverzekeraar in dit overzicht. Je ontvangt 10% extra budget voor een uitvaart en kinderen tot 21 jaar verzeker je gratis mee. Bereken vrijblijvend je premie
Populariteit
Vaak gekozen
Minder vaak gekozen
Beschikt over eigen uitvaartverzorging
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

Een uitvaartverzekering bij DELA of Yarden

In Nederland kunnen we kiezen uit een redelijk groot aantal verschillende verzekeraars voor de uitvaart. DELA of Yarden zijn goede voorbeelden van verzekeraars die het mogelijk maken om goede voorzieningen te treffen wat betreft het regelen van de uitvaart en het bekostigen van de rekeningen die met een uitvaart gepaard gaan. Het afsluiten van een uitvaart verzekering doe je in feite voor jouw nabestaanden. Zo wordt men na jouw overlijden niet onverwacht geconfronteerd met hoge kosten en hoeft men geen moeilijke beslissingen te nemen wanneer je kiest voor een volledige verzorging van de uitvaart. We bekijken de verschillen tussen DELA en Yarden wat betreft de mogelijkheden en de kosten van een goede uitvaart verzekering.

Waar op letten bij DELA of Yarden voor de uitvaart

Opvallend aan het afsluiten van een uitvaart verzekering bij DELA of Yarden is het verschil in flexibiliteit bij de pakketten van beide verzekeraars. Zo kun je bij Yarden de Mijn Laatste Wensen verzekering afsluiten. Vaak is het zo dat je op een jonge leeftijd start met de verzekering voor de uitvaart. Het is dan ook logisch dat wensen met betrekking tot een invulling of uitvoering van de uitvaart veranderen tijdens je leven. Met dit Yarden pakket kun je op ieder gewenst moment veranderingen aanbrengen in je polis en jouw wensen. Wil je toch liever een crematie in plaats van een begrafenis? Of wil je een andere invulling van jouw uitvaart? Dan heeft deze polis een grote flexibiliteit. Je past eenvoudig jouw wensen en jouw premie aan. Bij DELA heb je uiteraard een grote vrijheid wat betreft de keuze van de invulling van jouw uitvaart. Je kunt kiezen voor een pakket met een volledige verzorging van jouw uitvaart. Wil je toch liever dat er geld vrijkomt bij jouw overlijden? Dan biedt DELA een geldpakket.

Prijsvergelijk DELA of Yarden

De exacte premie voor een uitvaart verzekering bij DELA of bij Yarden hangt af van een aantal factoren. De eerste factor is jouw leeftijd waarop je start met deze verzekering. Begin je jong met het betalen van premie? Dan zijn de maandelijkse kosten voor de uitvaart verzekering lager. Toch is het bij beide verzekeraars mogelijk om ook op latere leeftijd alsnog voorzieningen te treffen voor het bekostigen van de crematie of begrafenis en de invulling hiervan. Bepaal voor jezelf in welke mate jij de regie wilt hebben over de diensten die worden uitgevoerd bij jouw overlijden.

4.1/5 - (24 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)