DELA of Lifetri?

Kiezen voor DELA of Lifetri?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en voordelige verzekeraar voor het afsluiten van een uitvaartverzekering? Dan kun je kiezen voor maatschappijen als Dela of Lifetri. Uiteraard zijn er meer maatschappijen op de Nederlandse markt die goede polissen voor de crematie of begrafenis en de kosten hiervan aanbieden. Een voorbeeld van een van deze maatschappijen is Yarden. Maar wat zijn de voornaamste verschillen tussen DELA of Lifetri? En hoe ontdek je zonder veel zoekwerk welke verzekeraar het best past bij jouw wensen, je situatie en jouw budget? We bekijken de verschillen.

OmschrijvingDELA is de bekendste uitvaartverzekeraar. Met de voordelige uitvaartverzekering geven ze zekerheid dat er geen zorgen voor nabestaanden zijn. Bereken vrijblijvend je premie Nuvema is door de Consumentenbond als goede uitvaartverzekeraar beoordeeld en is onderscheidend met keuzevrijheid in de uitvaartverzorging. Bereken vrijblijvend je premie
Beschikt over eigen uitvaartverzorging
X
Gratis jaarlijkse check
X
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

DELA of Lifetri, de verschillen

Lifetri is een relatief nieuwe naam op het gebied van verzekeringen voor de uitvaart in ons land. Lifetri heeft in 2018 het bekende Nuvema overgenomen. Nuvema was sinds 1959 een uitstekende maatschappij voor het treffen van en verzekering voor de kosten van een crematie of een begrafenis. Met een voordelige polis kun je nog steeds een uitstekende verzekering afsluiten bij Lifetri. Hierbij schakelt men bij het overlijden zoveel mogelijk lokale uitvaartverzorgers in. Zo worden de kosten gedrukt. De ruim 185.000 personen die reeds een polis hebben lopen bij Nuvema blijven hun polis en rechten behouden bij Lifetri.

Kiezen voor DELA of Lifetri, meer over DELA

Ook Dela is reeds lange tijd actief (sinds de jaren ’70) als verzekeraar voor de uitvaart in ons land. Bij Dela kun je terecht voor het afsluiten van een verzekering voor de kosten van de uitvaart, maar ook voor een overlijdensrisicoverzekering. Bij het kiezen voor Dela of Lifetri is dit verschil handig om te weten. Verder is Dela zeer actief wat betreft het bieden van extra diensten en hulp aan nabestaanden. Zo organiseert Dela landelijke herinneringsbijeenkomsten en mogen nabestaanden contact opnemen wanneer zij praktische hulp wensen bij het regelen van de zaken omtrent de uitvaart en de praktische zaken na het overlijden van een naaste. Zo kun je bij Dela of Lifetri goed terecht met vragen wanneer een familielid of vriend(in) er niet meer is.

Het vergelijken van DELA of Lifetri

Maak vooral gebruik van de handige vergelijker om Dela of Lifetri nader te bekijken wat betreft de kosten en services van beide verzekeraars. Zo weet je binnen een paar minuten op basis van eerlijke en onafhankelijke informatie of je kunt kiezen voor Dela of Lifetri. Je maakt een goed geïnformeerde keuze en weet zeker dat alles goed geregeld is voor de toekomst. Dat biedt rust.

5/5 - (24 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)