DELA of Ardanta?

OmschrijvingDELA is de bekendste uitvaartverzekeraar. Met de voordelige uitvaartverzekering geven ze zekerheid dat er geen zorgen voor nabestaanden zijn. Bereken vrijblijvend je premie Ardanta is een betrouwbare uitvaartverzekeraar die zijn klanten voorop stelt. Ze bieden meerdere uitvaartverzekeringen aan. Bereken vrijblijvend je premie
Beschikt over eigen uitvaartverzorging
X
Populariteit
Vaak gekozen
Minder vaak gekozen
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

De uitvaartverzekering van DELA of Ardanta kiezen?

Wanneer je nadenkt over het goed regelen van de uitvaart op financieel gebied, zijn er een aantal vragen van groot belang. Uiteraard staat hierbij centraal hoe je de uitvaart geregeld wilt hebben. Kies je bijvoorbeeld voor een begrafenis of een crematie bij DELA of Ardanta? Dan blijkt dat de werkwijze van deze twee uitvaartverzekeraars nogal verschillend is van elkaar. Wil je jouw nabestaanden compleet ontzorgen door middel van het vooraf bepalen van de diensten en de kosten van jouw uitvaart? Dan kun je kiezen voor een verzekering die wordt uitgekeerd in diensten. Hierbij zien de nabestaanden geen rekeningen en wordt alles goed geregeld. Deze mogelijk heb je bij beide verzekeraars.

Waar op letten bij een uitvaartverzekering bij DELA of Ardanta?

Bij de uitvaart verzekering van Ardanta valt op dat er drie mogelijkheden worden aangeboden, waarvan slechts 1 verzekering via de website van deze verzekeraar kan worden afgesloten. Dit betreft het Geld Garant Uitvaartplan. Wanneer je kiest voor dit pakket krijgen de nabestaanden simpelweg een vooraf bepaald bedrag aan geld uitgekeerd. Hiermee regelen zij zelf de diensten en betalen zij de rekeningen voor jouw uitvaart. Wil je graag zelf een verzekering voor de uitvaart online afsluiten? Dan blijkt bij de vergelijking tussen DELA en Ardanta dat DELA meer opties aanbiedt wat betreft een uitvaartverzekering waarbij de nabestaanden volledig ontzorgd worden.

Kiezen uit pakketten bij DELA of Ardanta

Kies je voor een verzekering voor de uitvaart waarbij de verzorger van de uitvaart een uitkering aan geld ontvangt voor de diensten? Dan is het goed om te weten dat het kan voorkomen dat het verzekerde bedrag niet voldoende is. In dit geval moeten de nabestaanden eventueel alsnog rekeningen voldoen. Je kunt voor deze optie kiezen bij zowel DELA als bij Ardanta. Bij Ardanta zul je hiervoor een afspraak moeten maken met een vertegenwoordiger. Wanneer je veel hulp wenst bij het regelen van de uitvaart en makkelijk zaken online wilt kunnen regelen, dan biedt DELA hiervoor meer makkelijk te gebruiken opties. Zo kun je ook bij DELA kiezen voor een natura of kapitaal uitvaart verzekering, maar er wordt vooral online meer service geboden. Hierdoor houd je zelf de regie makkelijk in handen wat betreft het regelen van jouw uitvaart.

De kosten vergelijken bij DELA of Ardanta

Ben je benieuwd naar de premie die je zou moeten betalen voor een verzekering voor de uitvaart? Maak dan snel en eenvoudig een vergelijking tussen de verzekeraars op basis van onze onafhankelijke informatie.

4/5 - (21 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert