Beste uitvaartverzekeraar

Kiezen voor de beste uitvaartverzekeraar

Verzekering, niemand wil er veel geld aan kwijt zijn. Het leven is immers al duur genoeg. Zo zien veel mensen de verzekering voor de uitvaart vaak nog als een ‘overbodige luxe’ wanneer het aankomt op besparen op het maandelijkse budget. Toch staan we er vaak niet bij stil dat onze nabestaanden zullen moeten opdraaien voor de hoge kosten van onze crematie of begrafenis indien we niets regelen. Dat kan en mag niet de bedoeling zijn. Zo gebeurt het steeds vaker dan geliefden die achterblijven een dure lening moeten afsluiten om de kosten van de uitvaart van een naaste te kunnen voldoen. Kiezen voor de beste uitvaartverzekeraar die een lage premie biedt die binnen jouw budget past is een goede oplossing. Na een aantal jaren een lage premie van slechts een paar Euro per maand betaald te hebben, kun je premievrij zijn.


Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

De beste uitvaartverzekeraar voor jou vinden

Wil je kiezen voor een goedkope uitvaartverzekering? Dan kun je kiezen uit een natura of kapitaalverzekering voor de kosten van jouw uitvaart. Met een natura verzekering voor de kosten van de uitvaart keert de polis diensten uit. Jouw uitvaart wordt goed geregeld en de kosten zijn gedekt. Zo hoeven jouw geliefden geen moeilijke beslissingen te nemen. Jij legt bij jouw verzekeraar jouw wensen vast. Ook kun je gaan voor een kapitaal uitvaartverzekering. Hierbij wordt een som aan geld uitgekeerd. Met dit geld kunnen de nabestaanden zelf de uitvaart regelen en betalen. Wil je liever geen maandelijkse premie betalen? Dan kun je tevens kiezen voor de beste uitvaartverzekeraar met een koopsom polis. Hierbij betaal de in een keer een som geld waarmee de uitvaart geregeld kan worden.

Vergelijk de beste uitvaartverzekeraar voor jou

Hoe kun je op een betrouwbare manier ene vergelijking maken tussen de kosten, diensten en services van de beste uitvaartverzekeraar? Neem slechts een paar minuten de tijd en maak handig gebruik van onze volledig onafhankelijke vergelijker. Hiermee ontdek je op basis van jouw eigen wensen welke polis van welke maatschappij het best bij jouw wensen en binnen jouw eigen budget past. Let ook op de reviews van degenen die reeds een verzekering hebben lopen bij verzekeraars zoals Lifetri, Monuta of Dela. Zo krijg je een goed beeld van de beste uitvaartverzekeraar voor jou en jouw naasten. Ook biedt de beste uitvaartverzekeraar een gratis polis aan voor kinderen tot 18 jaar oud. Hiermee weet je zeker dat alle gezinsleden een goede dekking hebben van de kosten voor een dure crematie of begrafenis. Dat voelt prettig.

5/5 - (25 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert