Yarden of Lifetri?

Kiezen voor Yarden of Lifetri?

Wanner je wilt kiezen tussen Yarden of Lifetri voor het afsluiten van een verzekering voor de kosten van de uitvaart, dan is het handig om beide maatschappijen goed te vergelijken. Zo weet je met onze vergelijker binnen slechts een paar minuten bij welke uitvaartverzekeraar jij goed terecht kunt. Uiteraard is het kiezen voor een polis met een lage maandelijkse premie van belang. Maar ook het bekijken van de reviews en het ontdekken van eventuele extra gratis diensten en hulp van Yarden of Lifetri zijn van belang.OmschrijvingYarden is meestal de goedkoopste uitvaartverzekeraar. Je ontvangt 10% extra budget voor een uitvaart en kinderen tot 21 jaar verzeker je gratis mee. Bereken vrijblijvend je premie Nuvema is door de Consumentenbond als goede uitvaartverzekeraar beoordeeld en is onderscheidend met keuzevrijheid in de uitvaartverzorging. Bereken vrijblijvend je premie
Kosten polisGebaseerd op lokale landelijke indexGebaseerd op lokale uitvaartverzorgers
Kapitaalverzekering
en naturaverzekering
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

Duidelijke informatie over Yarden of Lifetri

Wij vinden het belangrijk dat consumenten op basis van volledig onafhankelijke informatie een keuze kunnen maken. Op deze website kun je dan ook terecht voor alle informatie omtrent de verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Iedere verzekeraar heeft eigen voordelen en pluspunten. Hecht je waarde aan de mogelijkheden voor het inwinnen van advies en het krijgen van hulp voor jouw nabestaanden na jouw overlijden? Of kies je het liefst specifiek voor een kapitaal of natura verzekering voor jouw uitvaart? We vertellen je meer over de mogelijkheden bij Yarden of Lifetri.

Meer over Yarden of Lifetri

Yarden is ruim 100 jaar een begrip (onder verschillende namen) op het gebied van persoonlijke uitvaartverzorging. Met zeven eigen begraafplaatsen en ruim 200 trouwe vrijwilligers ligt de focus op steun en voorlichting met betrekking tot het overlijden. Ook is er het wensenformulier, waarmee je jouw wensen voor de uitvaart makkelijker kunt bespreken met jouw geliefden. Yarden biedt verschillende soorten polissen voor de uitvaart.
Lifetri heeft het bekende Nuvema overgenomen. De ruim 185.000 verzekerden bij Nuvema maken gebruik van een voordelige polis die ieder jaar gratis getoetst wordt op actualiteit en een goede dekking. Lifetri biedt advies en hulp aan nabestaanden en voordelige polissen, ook voor degenen met een laag budget. Lees de reviews over Yarden of Lifetri en maak gebruik van de handige vergelijker. Maak vooral ook een proefberekening van de premies bij Yarden of Lifetri.

Besparen met Yarden of Lifetri

Op basis van de snelle onafhankelijke vergelijking tussen Yarden of Lifetri weet je snel waar je aan toe bent. Verzeker kinderen tot de leeftijd van 18 jaar gratis mee op jouw polis voor de uitvaart en bekijk de opties voor een eventuele korting bij het meeverzekeren van bijvoorbeeld een partner. Zo kun je optimaal profiteren en besparen op jouw uitvaartverzekering bij Yarden of Lifetri. Het leven is immers al duur genoeg.

5/5 - (12 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert