Uitvaartwensen boekje

Maak kennis met het uitvaartwensen boekje


  Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

  Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
  Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
  100% Gratis online service  We staan over het algemeen niet graag stil bij ons onvermijdelijke overlijden. Toch is het prettig om hier zo open mogelijk over te zijn wat betreft het uitspreken van jouw wensen. Zo weten jouw gezinsleden en andere nabestaanden hoe je jouw uitvaart ingevuld wilde zien. Uiteraard heb je jouw wensen wat betreft een crematie of een begrafenis waarschijnlijk al bepaald. Wellicht heb je zelfs een uitvaartverzekering afgesloten voor de kosten van de uitvaart. Door middel van een handig uitvaartwensen boekje weet je zeker dat jouw geliefden geen zorgen hoeven te hebben wat betreft het raden naar jouw wensen na jouw overlijden. Dat is een prettig idee voor alle betrokkenen.

  Het doel van jouw uitvaartwensen boekje

  Het kan behoorlijk lastig zijn om een goed moment te kiezen voor het bespreken van jouw eigen uitvaart voor de toekomst. Wil jij ervoor zorgen dat geliefden in een toch al moeilijke tijd geen zorgen hoeven te hebben over de invulling van de uitvaart naar jouw wensen? Jij bepaalt wat er gedaan moet worden en houdt de regie door middel van het invullen van het uitvaartwensen boekje. Hiervoor maak je handig gebruik van een unieke gratis service; het laatste wensen formulier.

  Je vult het formulier in wanneer het je uitkomt en legt jouw wensen vast. Print het formulier een aantal keren uit en doe het desgewenst in een gesloten enveloppe. Wil je geen moeilijk gesprek hoeven voeren over jouw uitvaart? Dan meld je simpelweg aan familieleden waar zij na jouw overlijden het uitvaartwensen boekje kunnen vinden.

  Kort stilstaan bij jouw wensen met het uitvaartwensen boekje

  Maak het jezelf en jouw toekomstige nabestaanden makkelijk. Leg zoveel mogelijk vast wat je wensen zijn in het uitvaartwensen boekje. Verwacht je een testament nodig te hebben voor het verdelen van bijvoorbeeld aan erfenis na jouw overlijden? Dan regel je dit bij een notaris. Hiervoor is het uitvaartwensen boekje niet bestemd, simpelweg omdat dit boekje geen rechtsgeldigheid heeft. Het is bedoeld om jou en jouw nabestaanden op weg te helpen en geeft antwoord op vragen waar alleen jij het antwoord op weet met betrekking tot jouw uitvaart. Voor het bekostigen van de uitvaart kun je aan de hand van jouw wensen ontdekken welke kosten de uitvaartverzekering zou moeten dekken.

  Sta dus kort stil bij jouw wensen omtrent de uitvaart. Leg jouw wensen gratis vast, bewaar ze in een uitvaartwensen boekje en maak eventueel wat extra kopieën. Zo creëer je rust en een goed gevoel over de toekomst. De tijd rondom het overlijden van een geliefde is immers al moeilijk genoeg.


   Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

   Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
   Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
   100% Gratis online service


   5/5 - (11 stemmen)
   Kasper, Uitvaartverzekering expert
   Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)