Uitvaartverzekering Radar

Is het noodzakelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten of is dat niet nodig? Het televisieprogramma Radar heeft er zo zijn vraagtekens bij. Meerdere mensen met een verzekering vertelden over deze uitvaartverzekering Radar. In sommige gevallen betalen klanten die al langer een uitvaartverzekering hebben een behoorlijk bedrag voor hun uitvaartverzekering. Hoe dit zo komt en wat de reacties zijn van de verzekeraars wordt duidelijk gemaakt in de aflevering over uitvaartverzekering Radar.

Interesse in een uitvaartverzekering? Vergelijk het direct:


Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Prijsstijging uitvaartverzekering Radar

In de aflevering uitvaartverzekering Radar komen verschillende mensen op leeftijd aan het woord die al een langere periode een uitvaartverzekering hebben. Ze betalen hiervoor een behoorlijk bedrag omdat er in de polis vermeldt staat dat er een jaarlijks stijging van de premie is vastgesteld. Een van de mensen die aan het woord komt heeft zijn premie in de loop der jaren met 100% zien stijgen terwijl het verzekerde bedrag met maar 47,5 procent is gestegen. Is het dan ook nodig om een uitvaartverzekering af te sluiten? Er zijn ook alternatieven voor een uitvaartverzekering.

Alternatieven voor een uitvaartverzekering Radar

Als tip geeft uitvaartverzekering Radar dat het ook mogelijk is om zelf geld opzij te zetten voor jouw uitvaart. Als je op een spaarrekening een bepaald bedrag apart houdt voor het moment dat je komt te overlijden dan kunnen jouw nabestaanden met dit bedrag de begrafenis of crematie verzorgen. Ook kan je overwegen om geld te beleggen. Op deze manier voorkom je dat je teveel betaald voor een uitvaartverzekering of dat je bij het afkopen van de uitvaartverzekering een veel lager bedrag uitgekeerd krijgt dan je zou verwachten. Welke keuze je maakt met betrekking tot het bekostigen van jouw uitvaart is natuurlijk heel persoonlijk. Zet daarom voor jezelf alles goed op een rij en vergelijk de verschillende mogelijkheden die er zijn om een uitvaart te bekostigen.

Een verzekering afsluiten na het zien van de uitzending uitvaartverzekering Radar

Wil je toch een uitvaartverzekering afsluiten nadat je in het televisieprogramma Radar hebt kunnen zien wat er kan gebeuren met de polis en de kosten? Maak dan een goede vergelijking. Zet voor jezelf op een rij wat jij terug zou willen zien in een uitvaart en welke kosten je gedekt zou willen hebben vanuit een uitvaartverzekering. Lees goed de voorwaarden door en vergelijk verzekeraars aan de hand van onze website om tot een keuze te komen. Aan de hand van jouw wensen en budget kun je dan zelf de beste keuze maken voor jouw uitvaartverzekering en ervoor zorgen dat jouw uitvaart er zo uit komt te zien als jij zelf wilt.

4/5 - (20 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert