Uitvaartverzekering Rabobank

Uitvaartverzekering Rabobank

Hoewel de Rabobank in Nederland veel klanten heeft en een zeer goede reputatie heeft opgebouwd, waarbij betrouwbaarheid voorop staat, is een uitvaartverzekering Rabobank afsluiten tegenwoordig niet meer mogelijk. Dit is jammer, aangezien het vermoeden bestaat dat velen die hun bankzaken regelen bij deze Nederlandse bank, graag al hun verzekeringszaken hier zouden willen onderbrengen. Toch kan men in plaats van een uitvaartverzekering Rabobank wel kiezen voor het afsluiten van een overlijdensrisico verzekering. Deze verzekering kan in feite vergeleken worden met een zogeheten kapitaal uitvaartverzekering Rabobank.

Bij onderstaande verzekeraars kan je wél terecht voor een uitvaartverzekering:


Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

De overlijdensrisico verzekering als uitvaartverzekering Rabobank

Bij de overlijdensrisico verzekering komt er na het overlijden een bepaalde (en vooraf bepaalde) som geld vrij. Dit bedrag kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld het betalen van de uitvaart van de overledene. Dit is niet verplicht. Ook kan het geld worden gebruikt voor het betalen van een opleiding, de afbetaling van een huis en voor nog veel meer andere doelen. Het kapitaal dat vrij komt kan dus naar eigen inzicht door de begunstigde(n) worden aangewend. Hiermee heb je dus in feite geen garantie dat je uitvaart ermee voldaan zal worden. Wel kun je hier over afspraken maken en het een en ander laten vastleggen met jouw eventuele nabestaanden en familie.

Een natura uitvaartverzekering Rabobank

Hoewel het niet meer mogelijk is om een natura uitvaartverzekering Rabobank af te sluiten, kun je er natuurlijk wel voor kiezen om een dergelijke verzekering af te sluiten via een gerenommeerde verzekeraar. Met een natura uitvaartverzekering ben je optimaal ontzorgd en verzekerd voor je uitvaart. Het is niet verwonderlijk dat het merendeel van de Nederlandse verzekerden kiezen voor het afsluiten van een natura uitvaartverzekering. Wat zijn de voordelen van dit type verzekering? Middels een polis, gebaseerd op jouw wensen wat betreft je uitvaart, wordt berekend hoeveel geld er nodig zal zijn om de kosten van je uitvaart te dekken. Wanneer je komt te overlijden treedt de polis in werking en wordt de uitvaart voor de nabestaanden geregeld door een (vaak vooraf bepaalde) uitvaartverzorger. Jij hebt de regie over je eigen uitvaart en kunt van tevoren bepalen welke zaken vanuit jouw polis worden geregeld en betaald.

Een uitvaartverzekering Rabobank of toch een andere verzekeraar?

Bekijk op onze website de producten en de voordelen van alle verschillende aanbieders van zowel een kapitaal uitvaartverzekering als een natura uitvaartverzekering. Ontzorg jezelf en je nabestaanden en sluit nu een voordelige polis af, waarmee je zorgeloos de toekomst in gaat.

4.9/5 - (20 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert