Uitvaartverzekering op hoge leeftijd

De maandelijks te betalen premie voor een uitvaartverzekering is het laagst wanneer men de verzekering op jonge leeftijd afsluit. Vaak wordt onterecht gedacht dat het afsluiten van een verzekering voor een waardig afscheid slechts mogelijk is tot op de leeftijd van 65 jaar. Tegenwoordig is het absoluut mogelijk om ook een uitvaartverzekering op hoge leeftijd af te sluiten. Hiervoor kan men zelfs kiezen uit een aardig aantal goede uitvaartverzekeringen. Het vergelijken van de premies van de verzekeraars kan een flinke besparing opleveren. Bij de gerenommeerde uitvaartverzekeraar Dela kan men bijvoorbeeld tot op de leeftijd van 74 jaar een verzekering afsluiten, bij Yarden zelfs tot op de leeftijd van 79 jaar.

Uitvaartverzekeraar Omschrijving
DELA is de bekendste uitvaartverzekeraar. Met de voordelige uitvaartverzekering geven ze zekerheid dat er geen zorgen voor nabestaanden zijn.

U dient 74 jaar of jonger te zijn om een uitvaartverzekering af te sluiten bij DELA.
Wacht niet: hoe sneller u aanvraagt, hoe lager de premie!Bereken vrijblijvend je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie


Monuta is met 1,4 miljoen klanten een populaire uitvaartverzekeraar. Je bent levenslang verzekerd voor een uitvaart die bij je past.
U dient 74 jaar of jonger te zijn om een uitvaartverzekering af te sluiten bij Monuta.
Wacht niet: hoe sneller u aanvraagt, hoe lager de premie!Bereken vrijblijvend je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

De uitvaartverzekering op hoge leeftijd vergelijken

Zelf op zoek gaan naar een goede verzekeraar en het vergelijken van premies voor de uitvaartverzekering op hoge leeftijd, kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Dat is dan ook de reden waarom we het mogelijk hebben gemaakt direct een duidelijk overzicht te bekijken op Alles over Uitvaartverzekeringen.nl. Hier kan men terecht voor een eerlijk advies en onafhankelijke informatie over de verschillende goede aanbieders van een uitvaartverzekering in ons land. Zo is het mogelijk om een goed beeld te vormen van de verschillende soorten verzekeringen en de daarmee verbonden kosten, ook op een hogere leeftijd. Via dezelfde website kan men indien gewenst direct een goede offerte aanvragen of een uitvaartverzekering afsluiten.

De voordelen van een uitvaartverzekering op hoge leeftijd

Door middel van het afsluiten van een verzekering voor de uitvaart is het mogelijk om de nabestaanden na het overlijden in staat te stellen om zonder zorgen verder te leven. De uitvaart wordt bekostigd vanuit de afgesloten verzekering. Deze uitkering wordt gedaan in natura (door middel van diensten rondom de uitvaart), of in kapitaal (waarmee de nabestaanden de uitvaart kunnen bekostigen). Vertel overige gezinsleden altijd wat er geregeld is en bij welke verzekeraar. Zo weet men dat de zaken in orde zijn en kunnen zorgen en onverwachte rekeningen na het overlijden worden voorkomen.

De uitvaartverzekering op hoge leeftijd voor het hele gezin

Neem de uitvaartverzekeringen voor alle gezinsleden eens onder de loep. Zo kunnen kinderen tot 18 jaar vaak gratis meeverzekerd worden. Sommige aanbieders van verzekeringen voor de uitvaart hanteren gezinskortingen. Start zo vroeg mogelijk met de verzekering om te besparen op premies en om alles goed te regelen voor de toekomst voor jezelf en voor de nabestaanden. Dit wordt zeer gewaardeerd door degenen die worden achtergelaten wanneer men komt te overlijden.

 

3.9/5 - (19 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)