Uitvaartverzekering OHRA

De uitvaartverzekering OHRA

Hoewel OHRA behoort tot de meest bekende en grootste verzekeraars van Nederland, biedt het bedrijf geen uitvaartverzekering OHRA meer aan. Wel is het mogelijk (uiteraard) om informatie op te vragen betreffende een bestaande polis voor een uitvaartverzekering van OHRA. Het bedrijf blijft wel service leveren aan bestaande klanten, maar sluit simpelweg geen nieuwe polissen meer af. Dat is jammer voor de consument die op zoek is naar een uitvaartverzekeraar met een persoonlijke benadering van de klant. Zo stond OHRA wat betreft haar uitvaartverzekeringen bekend om het bieden van een totaal zelf in te vullen polis, waarbij aan (bijna) alle persoonlijke wensen kon worden voldaan.

Onderstaande verzekeraars bieden nog wel uitvaartverzekeringen aan:

Uitvaartverzekeraar Omschrijving Bijzonderheden


Naturaverzekering
Bereken premie >
1. DELA Uitvaartverzekering
Naturaverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Uitkering in diensten t.w.v. € 6750,- en vrij te besteden bedrag € 700,-voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 4,99 p/m
Goedkoopste!
DELA

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
2. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 5300,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 5,62 p/m
Kinderen altijd gratis meeverzekerd!
Monuta

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
3. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 6.800,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 9000,- (dit biedt meer mogelijkheden voor je uitvaart)
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 6,75 p/m
Lage premie bij hoger verzekerd bedrag
Monuta

of Bereken je premie


Geldverzekering
Bereken premie >
4. DELA Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Geldbedrag om de uitvaart te regelen
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,85 p/m
Bepaal alles zelf
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

5. Ardanta Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 8050,-
€ 8,00 p/m
Niet hier af te sluiten
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 7500,-, premiebetaling: Zo lang mogelijk, jaarlijkse indexatie: nee, type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

De uitvaartverzekering OHRA of toch kiezen voor een andere verzekeraar?

Wie tegenwoordig een uitvaart-gerelateerde verzekering wil afsluiten bij OHRA, zal moeten kiezen voor een zogeheten overlijdensrisicoverzekering. Hiermee kun je jouw gezin beschermen tegen de kosten van jouw overlijden en de uitvaart. Dit is wellicht het overwegen waard, maar wij raden het je zeker aan om een berekening te maken via onze website wat betreft de kosten van een uitvaartverzekering OHRA in vergelijking met die van een andere betrouwbare aanbieder. Zo kun je (vaak onverwacht) flink besparen. Voor het maken van een proefberekening heb je weinig gegevens en weinig tijd nodig. Bekijk nu eens hoeveel jij zou moeten betalen voor een uitvaartverzekering waarmee jij jouw nabestaanden volledig kunt ontzorgen!

Bekijk de alternatieven voor een uitvaartverzekering OHRA

Wil jij meer informatie of een opgave van de kosten voor een natura uitvaartverzekering, of juist voor een kapitaal verzekering voor de uitvaart? Zoals we hebben uitgelegd is een uitvaartverzekering OHRA niet meer af te sluiten, tenzij je voor de overlijdensrisico-optie kiest. Wel is het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden en de kosten bij andere goede uitvaartverzekeraars. Vooral met een pakketverzekering zoals een natura uitvaartverzekering kun je ervoor zorgen dat je alles wat betreft jouw overlijden hebt geregeld. Doe dit zo jong mogelijk, dan zijn de maandelijkse kosten voor het afsluiten van een polis van een natura uitvaartverzekering het laagst. Uiteraard geldt dit ook voor degenen die al een uitvaartverzekering OHRA hebben afgesloten in het verleden.

Had jij graag een kapitaal uitvaartverzekering OHRA willen afsluiten? Bekijk dan de mogelijkheden hiervoor bij de beste Nederlandse uitvaartverzekeraars op deze website. We helpen je graag indien je meer advies wenst en hopen door middel van het geven van uitgebreide informatie te kunnen helpen bij het bepalen van de juiste uitvaartverzekering voor jou.

Rate this page