Uitvaartverzekering Kassa

uitvaartverzekering kassaDe vergelijking van de uitvaartverzekering Kassa maakt duidelijk dat veel mensen behoefte hebben aan goede informatie wat betreft het afsluiten van een passende verzekering voor de uitvaart. Een goede verzekering bij een betrouwbare verzekeraar helpt je bij het zelf bepalen van de diensten die uitgevoerd dienen te worden wanneer je komt te overlijden. Middels het afsluiten van een uitvaartverzekering neem je zelf de verantwoordelijkheid en laat je jouw nabestaanden niet achter met onverwachte kosten en beslissingen die men moet nemen.

Tip van Kassa: vergelijk uitvaartverzekering


Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

De verschillen tussen de uitvaartverzekering Kassa

Kassa heeft de uitvaartverzekeringen van de grootste aanbieders in Nederland onder de loep genomen. In principe kan men kiezen tussen een natura uitvaartverzekering en een kapitaal verzekering voor de uitvaart. Bij de natura verzekering worden diensten uitgevoerd tot aan het verzekerde bedrag in de polis van jouw verzekering. Het is bij deze verzekering dus belangrijk om te letten op het feit dat alle kosten (denk bijvoorbeeld ook aan zaken als bloemen) ook daadwerkelijk kunnen worden voldaan vanuit jouw verzekering. Een gemiddelde crematie kost al snel 2,500 tot 5,000 Euro in ons land. Voor een begrafenis liggen de kosten nog hoger. Met een kapitaal verzekering kun je rekenen op het feit dat er een som geld wordt uitgekeerd aan de nabestaanden. Zij kunnen met dit geld diensten inkopen voor jouw uitvaart. Het is bij beide vormen van verzekeren belangrijk dat er een indexering wordt toegepast. Een voorbeeld van een maatschappij die dit goed doet is DELA. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een natura verzekering voor de uitvaart bij een ondernemer als Nuvema. Deze verzekeraar controleert de polis ieder jaar gratis. Zo weet je zeker dat jouw polis ondanks de stijgende kosten nog actueel is. De uitvaartverzekering Kassa rapportage maakt duidelijk dat een indexering van groot belang is.

De uitvaartverzekering Kassa vergelijken en aanvragen

Op basis van de uitvaartverzekering Kassa informatie blijkt dat het zelf vergelijken van de premies en de diensten van uitvaartverzekeringen best lastig kan zijn. Zo hangt de premie bijvoorbeeld af van de uitvaart die je wenst, maar ook van de leeftijd waarop je instapt in de verzekering. We helpen je bij het eenvoudig zelf vergelijken van de beschikbare verzekeringen op basis van onafhankelijke informatie. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kun je bekijken of een bepaalde verzekering binnen jouw budget past. Vaak kun je al voor een klein bedrag goed verzekerd zijn. Profiteer ook van de mogelijkheid om bij sommige verzekeraars je kinderen gratis mee te verzekeren. Dat scheelt geld!

3.7/5 - (16 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert