Uitvaartverzekering Interpolis

De uitvaartverzekering Interpolis

uitvaartverzekering interpolis Interpolis is een van de bekende Nederlandse verzekeraars. Het bedrijf biedt een zeer breed scala aan verzekeringen aan, die allen online kunnen worden afgesloten. Tot voor kort was een uitvaartverzekering Interpolis afsluiten mogelijk. Tegenwoordig kan er slechts nog een overlijdensrisicoverzekering worden afgesloten bij dit bedrijf. Van het aanbieden van een natura uitvaartverzekering Interpolis (of een kapitaal uitvaartverzekering) is geen sprake meer. Natuurlijk zijn er nog veel aanbieders van goede en voordelige uitvaartverzekeringen in Nederland. Wij bieden de mogelijkheid om via onze website een handige vergelijking te maken tussen de huidige uitvaartverzekeraars op de Nederlandse markt. Uiteraard kun je in plaats van de uitvaartverzekering Interpolis ook kiezen voor een andere goede aanbieder.

Bij deze verzekeraars kan je wel een uitvaartverzekering afsluiten:

Uitvaartverzekeraar Omschrijving Bijzonderheden


Naturaverzekering
Bereken premie >
1. DELA Uitvaartverzekering
Naturaverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Uitkering in diensten t.w.v. € 6750,- en vrij te besteden bedrag € 700,-voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 4,99 p/m
Goedkoopste!
DELA

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
2. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 5300,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 5,62 p/m
Kinderen altijd gratis meeverzekerd!
Monuta

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
3. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 6.800,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 9000,- (dit biedt meer mogelijkheden voor je uitvaart)
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 6,75 p/m
Lage premie bij hoger verzekerd bedrag
Monuta

of Bereken je premie


Geldverzekering
Bereken premie >
4. DELA Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Geldbedrag om de uitvaart te regelen
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,85 p/m
Bepaal alles zelf
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

5. Ardanta Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 8050,-
€ 8,00 p/m
Niet hier af te sluiten
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 7500,-, premiebetaling: Zo lang mogelijk, jaarlijkse indexatie: nee, type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Kiezen voor de vervanger van de uitvaartverzekering Interpolis

Zijn er al bepaalde uitvaartverzekeraars die je via kennissen of familieleden kent? Misschien heb je een goede ervaring met een van deze verzekeraars? Het afsluiten van een uitvaartverzekering is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Het is absoluut mogelijk om de prijzen van de verzekeringen op de markt te vergelijken en een goedkope uitvaartverzekering af te sluiten. Zo hoef je niet veel geld kwijt te zijn aan jouw maandelijkse betalingen voor jouw verzekering. Toch zorg je voor rust voor jezelf en jouw nabestaanden door het een en ander te regelen. Door kort stil te staan bij een uitvaartverzekering Interpolis of een verzekering bij een andere aanbieder, kun je vervolgens zorgeloos je leven leiden en hoef je niet meer na te denken over de geldzaken aangaande je overlijden.

Een goedkope uitvaartverzekering?

Wil je voor een zo laag mogelijk bedrag een goede uitvaartverzekering? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een polis voor een natura uitvaartverzekering. Dit wordt ook wel een pakketverzekering genoemd. Met een dergelijke verzekering bepaal je welke zaken geregeld moeten worden middels je polis. Tevens is de polis kostendekkend en kun je er van uitgaan dat jouw nabestaanden worden begeleid na het overlijden. Zo is er in de meeste gevallen reeds bepaald welke uitvaartverzorger betrokken zal zijn bij jouw uitvaart. Dit is een grote zorg minder voor jouw nabestaanden. Zij kunnen vertrouwen op een kostendekkende polis en een nagenoeg zorgenloze afhandeling van je uitvaart.

Weet je of je wilt worden begraven of gecremeerd? Of maakt het je juist niet uit? Dan is het handig om te weten dat een crematie de goedkoopste optie is wat betreft het regelen van een uitvaart. Uiteraard is dit afhankelijk van eventuele bijzondere uit te voeren wensen.

5/5 - (6 stemmen)