Uitvaartverzekering Independer

Uitvaartverzekering Independer? Vergelijk het hier!

Independer is voor velen van ons een handige website. Op deze site kun je een onafhankelijk advies krijgen wat betreft verzekeringen. Independer vergelijkt de prijzen en velen van ons zijn als consument kritisch genoeg om eerst op Independer een vergelijking te maken tussen prijzen voor bepaalde diensten, voor we tot een aanschaf over gaan. Helaas is het zo dat een uitvaartverzekering Independer vergelijking maken niet meer mogelijk is. Vandaar dat we het op Alles over Uitvaartverzekeringen .nl mogelijk maken.

Vergelijk uitvaartverzekeringen en regel het direct (duizenden gingen je voor!)


Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Via de Independer.nl kunnen we niet meer op zoek gaan naar de verzekeraar met de beste voorwaarden tegen de laagste tarieven. Wij geven nu via deze website een overzicht van verschillende soorten uitvaartverzekeringen, zoals de kapitaal uitvaartverzekering en de natura uitvaartverzekering.

De uitvaartverzekering Independer vergelijken

Op Alles over Uitvaartverzekeringen .nl kun je terecht voor alle mogelijke informatie omtrent de uitvaartverzekering. Het spreekt voor velen van ons voor zich dat wij onze nabestaanden zo goed mogelijk willen achterlaten. De gedachte dat we onze uitvaart en de bijbehorende kosten hiervan goed hebben geregeld, is bijzonder prettig. Uiteraard geldt dit niet alleen voor ons zelf, maar zeker ook voor bijvoorbeeld onze kinderen en andere nabestaanden. Maak met onze handige tool voor jezelf een vergelijking op basis van de prijsberekening van jouw gewenste uitvaart. Zo krijg je een beeld van de kosten van bijvoorbeeld een crematie en weet je welke som er nodig zal zijn om jouw wensen uit te voeren. Met deze informatie bij de hand heb je Independer.nl niet meer nodig.

Een natura uitvaartverzekering, of toch een kapitaal verzekering?

uitvaartverzekering vergelijken Independer
Relaxed uitvaartverzekering vergelijken

Met een kapitaal uitvaartverzekering komt er simpel gezegd een som geld vrij na jouw overlijden. Voor dit bedrag kan de familie die achterblijft de crematie of begrafenis regelen en betalen. Feit is wel dat er bij een kapitaal uitvaartverzekering in principe verder niets geregeld is of wordt voor de nabestaanden, maar men heeft wel de beschikking over het geld waarmee de uitvaart kan worden betaald.

Bij een natura uitvaartverzekering Independer (of een uitvaartverzekering die je via een andere bron afsluit), kunnen de nabestaanden rekenen op duidelijkheid. Middels jouw polis is in principe de uitvoering van je uitvaart al geregeld. De som geld die vrij komt vanuit de polis wordt gebruikt om jouw uitvaart te betalen. In dit bedrag zijn zaken als de kist, het vervoer en indien nodig de grafkosten meegerekend en gedekt. Zo hebben de nabestaanden geen zorgen over het regelen van de uitvaart, alles is geregeld. Dat is een rustgevend en prettig idee voor de meesten van ons.

Keurmerk Objectief Vergelijken

Independer is opgericht in 1999 en vergelijkt meerdere type verzekeringen maar ook energie en zorg. De vergelijkingssite is gevestigd in Hilversum en is onderdeel van De Persgroep geworden nadat ze waren overgenomen van Achmea. Independer maakt deel uit van vergelijkingssites met het Keurmerk Objectief Vergelijken. Sinds dat er een provisieverbod is op uitvaartverzekeringen zijn ze niet meer actief  in het vergelijken ervan. Alles over Uitvaartverzekeringen .nl wil de groep consumenten helpen en biedt daarom een overzicht aan van uitvaartverzekeraars en de verschillende verzekeringen die ze bieden.

5/5 - (19 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert