Uitvaartverzekering Centraal Beheer

Uitvaartverzekering Centraal Beheer

uitvaartverzekering centraal beheerCentraal beheer is een bekend bedrijf in Nederland. Centraal beheer staat bekend om het aanbieden van een breed scala aan verzekeringen en heeft in Nederland een goede en betrouwbare reputatie opgebouwd. Het is dan ook jammer dat een uitvaartverzekering Centraal Beheer afsluiten tegenwoordig niet meer mogelijk is bij dit bedrijf. Uiteraard blijft Centraal Beheer wel een service leveren voor degenen die reeds eerder een uitvaartverzekering afsloten. Zo kan men nog steeds de polis aanpassen en bij Centraal Beheer terecht met vragen omtrent de afgesloten verzekering. De reden waarom Centraal Beheer gestopt is met het mogelijk afsluiten van een uitvaartverzekering wordt op de website van het bedrijf niet duidelijk gemaakt. Wel wordt aan nieuwe klanten een overlijdensrisicoverzekering aangeboden, waarmee men zich kan verzekeren voor een som geld die vrij komt na het overlijden zodat nabestaanden de kosten zoals huur of hypotheek kunnen blijven betalen.

Bij deze verzekeraars is het wél mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten:


Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

De natura uitvaartverzekering

Bij de natura uitvaartverzekering, zoals die werd aangeboden door Centraal Beheer, werden de wensen betreffende de uitvaart vastgelegd in een polis. Aan de hand van de polis kunnen de nabestaanden na jouw overlijden, in samenwerking met de uitvaartverzorger, de uitvaart door laten gaan zoals jij dat hebt gewenst. Een natura uitvaartverzekering neemt de achterblijvers veel zorgen en stress uit handen in een periode die voor velen zwaar zal zijn. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom velen hebben gekozen voor een natura uitvaartverzekering.

De kapitaal Uitvaartverzekering

Ook de kapitaal uitvaartverzekering werd door Centraal Beheer aangeboden tot voor kort. Bij dit type uitvaartverzekering komt een som geld vrij wanneer je overlijdt. In principe kunnen de nabestaanden jouw uitvaart zelf invullen en regelen met deze som geld. Zo zal men bijvoorbeeld zelf contact moeten opnemen met een zelf te selecteren uitvaartverzorger. Een kapitaal uitvaartverzekering zorgt voor de financiële dekking van een uitvaart, maar niet voor de invulling van de crematie of begrafenis. Zo hebben de nabestaanden veel te regelen, meer dan bij de uitvoering van een natura uitvaartpolis.

Service via Centraal Beheer

Een uitvaart is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Dit houdt in dat je op alle mogelijke momenten bij jouw verzekeraar terecht wilt kunnen met vragen en kwesties. Op dit moment biedt Centraal Beheer nog ondersteuning en advies aan haar klanten. Toch is het voorstelbaar dat je vanuit jouw Centraal Beheer verzekering over wilt stappen naar een andere uitvaartverzekering. Hier kun je verschillende verzekeraars vergelijken.

3.4/5 - (5 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert