Uitvaartpolis

Jouw uitvaartpolis


Your Text

Your Text

Your Text

Your Text


Naturaverzekering

3 miljoen leden

nabestaandenzorg

€ 9500,- verzekerd

6,88

PER MAAND

GOEDKOOPSTE

Geldverzekering

3 miljoen leden

nabestaandenzorg

€ 9500,- verzekerd

7,85

per maand

Geldverzekering

voorheen ardanta

volledige keuzevrijheid

€ 9500,- verzekerd

11,69

per maand

WordPress Pricing Table Plugin

Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Het leven is al duur genoeg en het verzekeren voor allerlei zaken is niet goedkoop in Nederland. Daarom is het belangrijk om niet alleen goede verzekeringen te treffen voor slechts de zaken die je echt nodig hebt. Ook het vergelijken van verzekeringen op basis van duidelijke en eerlijke informatie is meer dan belangrijk. Met het maken van goede vergelijkingen kun je aanzienlijk besparen op de kosten van jouw uitvaartpolis. Waarom zou je een verzekering afsluiten voor de kosten van jouw begrafenis of crematie? De voornaamste reden hiervoor is het regelen van de zaken omtrent jouw overlijden. Niet leuk om bij stil te staan, maar wel noodzakelijk. Wil je niet dat jouw geliefden in een toch al moeilijke periode achterblijven met rekeningen voor jouw uitvaart? Dan kies je voor een goedkope uitvaartverzekering voor jezelf en jouw naasten. Jouw uitvaartpolis moet immers niet alleen bij jouw wensen passen, maar ook bij jouw budget.

De uitvaartpolis goedkoop afsluiten

Wil je kiezen voor een goede oplossing voor de toekomst en zorgen voor het afsluiten van een voordelige polis voor de kosten van jouw uitvaart? Dan zullen jouw naasten je dat later in dank afnemen. Tevens is het goed om jouw wensen vast te leggen, zodat er in een moeilijke tijd na jouw overlijden geen moeilijke vragen rijzen over het uitvoeren van de uitvaart. Bekijk de vele mogelijkheden voor het vastleggen van jouw wensen bij het afsluiten van de uitvaartpolis bij de verzekeraar die jij kiest. Met onze handige vergelijker kun je de diensten, kosten en mogelijkheden bij verzekeraars als Dela, Yarden en vele anderen handig bekijken. Desgewenst kun je jouw voordelige uitvaartpolis direct afsluiten. Goed om te weten, er geldt na het afsluiten een wettelijk bepaalde bedenktijd.

Rust voor later met een goede uitvaartpolis

Sta even stil bij de toekomst en zorg ervoor dat je de zaken goed hebt geregeld. Kies jij voor een natura verzekering voor de uitvaart? Of ga je voor een kapitaal uitvaartverzekering? Met de natura uitvaartpolis kun je erop rekenen dat de verzekeraar diensten zal laten uitvoeren voor de uitvaart. Zo hebben de naasten weinig vraagstukken om zich over te moeten buigen. Dat maakt de zaken makkelijker. Met de kapitaal polis komt er een som geld vrij na jouw overlijden. Hiermee moet men zelf beslissingen nemen en diensten voor de uitvaart inkopen. Dat vraagt veel regelwerk. Dit is dan ook de renden waarom velen kiezen voor een goedkope natura uitvaartpolis.

5/5 - (17 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert