Uitvaart regelen checklist

Uitvaart regelen checklist


  Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

  Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
  Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
  100% Gratis online service  Moet je een uitvaart organiseren voor een geliefde? Of verwacht je dat in de komende tijd te moeten doen? Dan is een uitvaart regelen checklist hierbij eigenlijk onmisbaar. Met een dergelijke lijst kun je samen met degene voor wie de uitvaart later bedoeld is bepalen welke wensen dienen te worden uitgevoerd. Natuurlijk is het overlijden voor ons allen onvermijdelijk. Het is voor jou en voor jouw eigen mogelijke nabestaanden enorm prettig om te weten dat de wensen wat betreft de eigen begrafenis of crematie duidelijk zijn. Zo weet iedereen wat de zaken zijn die geregeld dienen te worden. Vooral wat betreft de persoonlijke aspecten van een uitvaart is dit erg prettig. Met de uitvaart regelen checklist is alles duidelijk.

  De uitvaart regelen checklist samen bespreken

  We maken het je graag wat makkelijker wat betreft het nadenken over jouw eigen uitvaart, of over die van een familielid of vriend. Maak gebruik van de 100% gratis uitvaart regelen checklist. Je vult hem samen of alleen in, met de wensen die jij belangrijk vindt voor de uitvaart. Wat zijn zaken waar je bij stil kunt staan? De gelegenheid waarin je mensen afscheid wilt laten kunnen nemen. Heb je bijvoorbeeld ideeën over een bepaalde locatie? Houd je van bloemen en bepaalde muziek? Of juist helemaal niet. Een borrel, een koffietafel of een herdenkingsbijeenkomst? Je legt het allemaal eenvoudig vast op de checklist. Zo bepaal jij zelf de richting en weten alle betrokkenen dat ze jouw wensen exact inwilligen.

  Na het invullen van de uitvaart regelen checklist maak je een aantal afdrukken van de lijst. Deze kopieën berg je op, op een handige en goed bereikbare plek. Ook kun je een bepaald iemand een kopie geven, bijvoorbeeld in een gesloten enveloppe. Wanneer je komt te overlijden kan men gebruik maken van de lijst.

  De uitvaart regelen checklist en de kosten van de uitvaart

  Na het invullen van de uitvaart regelen checklist is de lijst gelijk een handige hulp bij het berekenen van de kosten van jouw uitvaart. Heb je een uitvaartverzekering afgesloten voor jezelf, jouw partner of voor eventuele kinderen? Dan kun je toetsen of de som die bij het overlijden zou worden uitgekeerd de kosten dekt. Het gebruik van de uitvaart regelen checklist is 100% gratis. Maak hier dus handig gebruik van en je hebt de zaken voor de toekomst perfect in orde gemaakt. Dat geeft rust en je maakt het jouw toekomstige nabestaanden een stuk makkelijker.


   Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

   Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
   Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
   100% Gratis online service


   5/5 - (8 stemmen)
   Kasper, Uitvaartverzekering expert