Resomeren Lifetri

Resomeren Lifetri

Uit een onderzoek van TNO in opdracht van uitvaartverzekeraar Yarden in 2018 bleek al dat het resomeren kan voldoen aan de wettelijke eisen in Nederland. Op dit moment is de regering dan ook actief bezig met voorstellen om de wet op de lijkbezorging in Nederland aan te passen. Zo kan het resomeren bij Lifetri en andere aanbieders van een verzekering voor de kosten van de uitvaart ook opgenomen worden in de polis voor de uitvaart. Uit het onderzoek bleek tevens dat de belasting van ons milieu wat betreft het resomeren bij Lifetri of een andere verzorger of verzekeraar van de uitvaart een minder grote belasting van ons milieu vormt. Wil je kiezen voor het resomeren in plaats van voor een crematie of een begrafenis? Dan maak je een milieubewuste keuze.

Of je nu kiest voor resomeren, cremeren of een begrafenis: met een uitvaartverzekering ontzorg je jouw nabestaanden. Vergelijk nu!

Uitvaartverzekeraar Omschrijving Bijzonderheden


Naturaverzekering
Bereken premie >
1. DELA Uitvaartverzekering
Naturaverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Uitkering in diensten t.w.v. € 6750,- en vrij te besteden bedrag € 700,-voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 4,99 p/m
Goedkoopste!
DELA

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
2. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 5300,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 5,62 p/m
Kinderen altijd gratis meeverzekerd!
Monuta

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
3. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 6.800,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 9000,- (dit biedt meer mogelijkheden voor je uitvaart)
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 6,75 p/m
Lage premie bij hoger verzekerd bedrag
Monuta

of Bereken je premie


Geldverzekering
Bereken premie >
4. DELA Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Geldbedrag om de uitvaart te regelen
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,85 p/m
Bepaal alles zelf
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

5. Ardanta Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 8050,-
€ 8,00 p/m
Niet hier af te sluiten
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 7500,-, premiebetaling: Zo lang mogelijk, jaarlijkse indexatie: nee, type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Resomeren bij Lifetri of Nuvema?

Voor de leden van uitvaartverzekeraar Nuvema zal het al langere tijd duidelijk zijn. De uitvaartverzekeraar Lifetri heeft het bedrijf Nuvema overgenomen. Dit houdt voor degenen met een bestaande polis voor de dekking van de kosten van de uitvaart in dat er geen wijzigingen optreden. Voor degenen die een voordelige polis voor de kosten van de uitvaart willen afsluiten bij Nuvema; je kunt nu voor een vergelijkbaar pakket aan diensten terecht bij Lifetri. Ook het resomeren bij Lifetri zal binnen zeer korte tijd een realistische mogelijkheid zijn. Wil jij voorzieningen treffen voor de dekking van jouw uitvaartkosten?

De kosten van het resomeren bij Lifetri

Wat zullen de kosten van het resomeren bij Lifetri worden met een polis voor de kosten van jouw uitvaart? Dat is nog niet geheel duidelijk. Wel zeker is dat deze kosten lager zullen liggen dan de kosten voor bijvoorbeeld een begrafenis. Ook bij het resomeren is er natuurlijk de mogelijkheid om het lichaam eerst op te laten baren om afscheid te kunnen nemen. Ook kunnen de nabestaanden beschikken over de ‘as’ die overblijft na het proces van resomeren middels hydrolyse. Bij het resomeren wordt het lichaam in een bad van water met loogzout geplaatst. Het bottenstelsel blijft over en wordt tot een schone witte as vermalen. De nabestaanden kunnen de as (laten) uitstrooien of bewaren, bijvoorbeeld in een sieraad of in een urn. Wil jij kiezen voor het resomeren bij Lifetri of bij een andere verzekeraar voor de uitvaart?

Het resomeren bij Lifetri vergelijken op kosten

Maak nu gebruik van de volledig onafhankelijke vergelijker voor de premies en diensten van de uitvaartverzekeraars. Zo ontdek je binnen enkele minuten waar jij het voordeligst een polis kunt afsluiten. Ook kun je kiezen voor het resomeren bij Lifetri of bij een andere verzekeraar van jouw keuze.

5/5 - (7 stemmen)