Overlijdensverzekering vergelijken

De overlijdensverzekering vergelijken

Ben je op zoek naar een overlijdensrisicoverzekering of naar een goedkope polis voor een overlijdensverzekering? Vaak noemt men de uitvaartverzekering ook wel de overlijdensverzekering. Hiermee doelt men dan op de verzekering waarmee men een polis kan afsluiten voor de kosten van de crematie of de begrafenis. Met deze verzekering voorkom je dat anderen moeten opdraaien voor de kosten van jouw uitvaart. Maar al te vaak moeten nabestaanden zich in de schulden steken om de rekeningen voor de crematie of begrafenis van een naaste te kunnen voldoen. De overlijdensverzekering vergelijken is makkelijker dan je denkt. We helpen je graag.

Uitvaartverzekeraar Omschrijving Bijzonderheden


Naturaverzekering
Bereken premie >
1. DELA Uitvaartverzekering
Naturaverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Uitkering in diensten t.w.v. € 6750,- en vrij te besteden bedrag € 700,-voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 4,99 p/m
Goedkoopste!
DELA

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
2. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 5300,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 5,62 p/m
Kinderen altijd gratis meeverzekerd!
Monuta

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
3. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 6.800,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 9000,- (dit biedt meer mogelijkheden voor je uitvaart)
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 6,75 p/m
Lage premie bij hoger verzekerd bedrag
Monuta

of Bereken je premie


Geldverzekering
Bereken premie >
4. DELA Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Geldbedrag om de uitvaart te regelen
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,85 p/m
Bepaal alles zelf
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

5. Ardanta Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 8050,-
€ 8,00 p/m
Niet hier af te sluiten
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 7500,-, premiebetaling: Zo lang mogelijk, jaarlijkse indexatie: nee, type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Onafhankelijk de overlijdensverzekering vergelijken

Wat kun je verwachten van een goede overlijdensverzekering of uitvaartverzekering? Je kunt kiezen voor een uitvaartverzekering natura of voor een dergelijke verzekering waarbij kapitaal vrijkomt. Bij het overlijdensverzekering vergelijken is het dus van belang om te weten of je wilt dat er diensten uitgekeerd worden of dat er en som geld moet vrijkomen voor de nabestaanden. Met de natura polis zorgt de verzekeraar ervoor dat de uitvaart geregeld wordt. Jij kunt tijdens jouw leven vastleggen bij de verzekeraar wat er uitgevoerd dient te worden. Op basis van deze diensten betaal je een lage maandelijkse premie. Zorg voor het afsluiten van een voordelige uitvaartverzekering. Hiermee kun je jouw toekomstige nabestaanden ervan verzekeren dat de zaken voor de toekomst goed geregeld zijn.

Reviews lezen bij het overlijdensverzekering vergelijken

Bij het overlijdensverzekering vergelijken is het dus belangrijk dat je weet voor welke vorm je kiezen wilt bij het selecteren van de beste en meest betaalbare overlijdensverzekering voor jou. Het overlijdensverzekering vergelijken doe je handig met onze volledig onafhankelijke vergelijker. Ook kun je eerlijke reviews lezen van degenen die reeds een polis hebben afgesloten bij een verzekeraar als Dela, Yarden of Lifetri (of bij een van de andere maatschappijen).

Snel zelf de overlijdensverzekering vergelijken

Met de handige vergelijker kun je snel zelf de vele aanbieders van de overlijdensverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je een goed geïnformeerde keuze maakt op basis van duidelijke informatie. Leg jouw wensen vast en bewaar na het afsluiten van de nieuwe polis jouw gegevens op een duidelijke plek. Na het overlijdensverzekering vergelijken heb je alles goed geregeld voor de toekomst. Dat geeft je rust en jij en jouw geliefden gaan met een goed gevoel de toekomst in. Het is belangrijk om even stil te staan bij de zaken die je alvast kunt regelen om anderen op financieel gebied te ontzien na jouw sterven.

5/5 - (19 stemmen)