Monuta of Lifetri?

Kiezen voor Monuta of Lifetri?

Monuta is een bekende naam op het gebied van uitvaartverzekeringen in Nederland. Lifetri is de nieuwe naam van de bekende leverancier van polissen voor de crematie of begrafenis, Nuvema. Nuvema was sinds 1959 actief als verzekeraar voor de crematie of begrafenis en de kosten die hiermee gepaard gaan. Kiezen voor Monuta of Lifetri voor jouw nieuwe polis voor de uitvaartverzekering? Bij beide maatschappijen zit je goed. Toch zijn er uiteraard verschillen. Het vergelijken van een polis op de kosten alleen is niet voldoende om een goed beeld te krijgen van de verschillen tussen deze verzekeraars. We vertellen je graag meer.OmschrijvingMonuta is met 1,4 miljoen klanten een populaire uitvaartverzekeraar. Je bent levenslang verzekerd voor een uitvaart die bij je past. Bereken vrijblijvend je premie Nuvema is door de Consumentenbond als goede uitvaartverzekeraar beoordeeld en is onderscheidend met keuzevrijheid in de uitvaartverzorging. Bereken vrijblijvend je premie
Beschikt over eigen uitvaartverzorging
X
Gratis jaarlijkse check
X
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

Monuta of Lifetri? De verschillen tussen de maatschappijen.

Bij het vergelijken van Monuta of Lifetri met andere verzekeraars voor de kosten van de uitvaart zoals Yarden of Dela, merk je al snel dat Monuta een aanzienlijk aanbod aan verschillende soorten polissen heeft. Zo kun je met het Basis pakket al voordelig kiezen voor de uitvoering van een crematie of begrafenis. Ook komt bij de meeste polissen van Monuta een vrij te besteden bedrag vrij waar de nabestaanden invulling mee kunnen geven aan de extra wensen omtrent de uitvaart. Hierbij kun je denken aan extra bloemen. Dit bedrag moet besteed worden aan de uitvaart. Bij Lifetri kun je kiezen uit veel voordelige opties wat betreft het treffen van een voordelige uitvaartverzekering. Deze relatief nieuwe maatschappij biedt een goede service en een gedegen advies en hulp aan nabestaanden.

Monuta of Lifetri vergelijken op kosten en diensten

Maak gebruik van de handige en volledig onafhankelijke vergelijker voor het ontdekken van de verschillen tussen Monuta of Lifetri. Hiermee ontdek je binnen slechts een paar minuten welke verzekering bijvoorbeeld perfect binnen jouw budget past. Wil je meer weten? Lees dan ook vooral de reviews van beide verzekeraars. Zo ontdek je wat de mening is van degenen die reeds gebruik maken van een goede polis bij Monuta of Lifetri. Heb je vragen betreffende algemene zaken of wil je meer weten over de verschillende vormen van een verzekering voor de uitvaart? Op deze handige website vind je jouw antwoorden en weet je waar je aan toe bent.

Het kiezen voor Monuta of Lifetri

Vergelijk beide maatschappijen en bekijk de kosten, de mogelijkheden en de reviews. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Ontzorg jouw nabestaanden en kies voor een voordelige polis voor de kosten van jouw uitvaart. Zo draaien anderen niet op voor de kosten. Kies je voor Monuta of Lifetri, of toch voor bijvoorbeeld Yarden of Dela? Maak een handige proefberekening van de premie.

5/5 - (14 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert