Goedkope begrafenisverzekering

Een goedkope begrafenisverzekering

Heb je al nagedacht over jouw wensen wat betreft je uitvaart? Weet je bijvoorbeeld of je een crematie of een begrafenis wenst? En heb je een idee wat betreft de uitvoering van jouw uitvaart? Dit zijn veel vragen waar de meesten van ons niet graag al te lang bij stil willen staan. Toch is het prettig om hier kort over na te denken, zodat je voor de rest van jouw leven geen zorgen meer hebt wat betreft de kosten van je uitvaart en wat betreft de invulling van jouw uitvaart. De meeste mensen weten dat een begrafenis doorgaans duurder is dan een crematie. Uiteraard hangt dit tevens af van de persoonlijke wensen. Een goedkope begrafenisverzekering vinden is eenvoudiger dan je wellicht denkt. We bieden je onafhankelijke informatie wat betreft de mogelijkheden en de kosten, maar maken het ook mogelijk om een offerte aan te vragen of direct een goedkope begrafenisverzekering af te sluiten.

Uitvaartverzekeraar Omschrijving Bijzonderheden


Naturaverzekering
Bereken premie >
1. DELA Uitvaartverzekering
Naturaverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Uitkering in diensten t.w.v. € 6750,- en vrij te besteden bedrag € 700,-voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 4,99 p/m
Goedkoopste!
DELA

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
2. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 5300,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 5,62 p/m
Kinderen altijd gratis meeverzekerd!
Monuta

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
3. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 6.800,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 9000,- (dit biedt meer mogelijkheden voor je uitvaart)
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 6,75 p/m
Lage premie bij hoger verzekerd bedrag
Monuta

of Bereken je premie


Geldverzekering
Bereken premie >
4. DELA Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Geldbedrag om de uitvaart te regelen
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,85 p/m
Bepaal alles zelf
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

5. Ardanta Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 8050,-
€ 8,00 p/m
Niet hier af te sluiten
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 7500,-, premiebetaling: Zo lang mogelijk, jaarlijkse indexatie: nee, type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Een in natura goedkope begrafenisverzekering

Vind je het een prettig idee dat jouw nabestaanden zo weinig mogelijk hoeven te bedenken en te regelen wanneer je komt te overlijden? Dan is een in natura begrafenisverzekering zeker het overwegen waard. Middels deze verzekering wordt vantevoren vastgelegd (aan de hand van jouw wensen) wat er uitgevoerd dient te worden voor jouw uitvaart. Heb je bijzondere wensen wat betreft de locatie van jouw graf? Of wat betreft het aantal jaren dat het graf voor jou beschikbaar dient te zijn? Deze zaken worden allemaal meegenomen in het berekenen van de kosten van jouw goedkope begrafenisverzekering. Zo weet je exact wat de kosten zijn.

Op basis hiervan wordt een premie berekend. Start je jong met het betalen van premie? Dan valt de premie doorgaans lager uit. Maar ook wanneer je op latere leeftijd start met jouw nieuwe goedkope begrafenisverzekering is het absoluut mogelijk om voor slechts een klein bedrag per maand goed verzekerd te zijn.

De kapitaal goedkope begrafenisverzekering

Wil je een goedkope begrafenisverzekering waarbij jouw nabestaanden zelf invulling kunnen geven aan jouw uitvaart, eventueel gebaseerd op jouw wensen? Geef jij de nabestaanden de vrijheid van keuze wat betreft een uitvaartverzorger? Dan kun je kiezen voor een goedkope begrafenisverzekering waarbij een bedrag aan geld (kapitaal) wordt uitgekeerd aan de nabestaanden. Het geeft een goed gevoel om alles geregeld te hebben voor de toekomst. Vraag nu een goedkope begrafenisverzekering aan en je hebt geen zorgen meer over de invulling en de bekostiging van jouw uitvaart in de toekomst.

Rate this page