Goedkoopste uitvaartverzekering 2024


Your Text

Your Text

Your Text

Your Text


Naturaverzekering

3 miljoen leden

nabestaandenzorg

€ 9500,- verzekerd

6,88

PER MAAND

GOEDKOOPSTE

Geldverzekering

3 miljoen leden

nabestaandenzorg

€ 9500,- verzekerd

7,85

per maand

Geldverzekering

voorheen ardanta

volledige keuzevrijheid

€ 9500,- verzekerd

11,69

per maand

WordPress Pricing Table Plugin

Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Een uitvaartverzekering is er om de kosten van een begrafenis of crematie te dekken op het moment dat je komt te overlijden. Vooraf wordt er een bepaald bedrag vastgelegd waar je periodiek een bijdrage voor doet. Je wilt natuurlijk dat jouw uitvaart goed geregeld is maar daarnaast is het ook wel prettig om zelf niet met al te hoge kosten te zitten bij het afsluiten van een uitvaartverzekering. Door te vergelijken op onze website kun je zelf de keuze maken voor de goedkoopste uitvaartverzekering 2024 die het best bij jouw wensen past.

Zet alles op een rij voor de goedkoopste uitvaartverzekering 2024

Om tot de juiste keuze te komen voor de goedkoopste uitvaartverzekering 2024 is het goed om alles voor jezelf op een rij te zetten. Wat zou je graag gedekt willen hebben tijdens jouw uitvaart en op wat voor manier wil je dat het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd. Je kunt kiezen om een kapitaalverzekering af te sluiten waarbij op het moment dat je komt te overlijden een bepaald bedrag wordt uitgekeerd aan de nabestaanden. Maar je kunt er ook voor kiezen om een naturaverzekering af te sluiten. Dan worden de kosten van de begrafenis vergoed op de manier zoals jij dat graag zou willen.

Goedkoopste uitvaartverzekering 2024 in natura

Het voordeel van een uitvaartverzekering in natura is dat je zelf vooraf alles kunt regelen. Je kunt vastleggen welke kosten er voor de kist, de bloemen, de auto en de rouwkaarten moeten worden gebruikt. Zo heb je zelf in de hand welke kosten er op welke manier tijdens jouw uitvaart worden besteed en kun je zelf voor een deel bepalen wat de goedkoopste uitvaartverzekering 2024 is. Een ander bijkomend voordeel van een uitvaartverzekering in natura is dat de nabestaanden niet alles hoeven te regelen om de uitvaart er zo uit te laten zien als jij graag zelf wilt.

Sluit de goedkoopste uitvaartverzekering 2024 af

Als je alles op een rij hebt gezet en helder voor ogen hebt wat je graag wilt, kun je een keuze maken en de goedkoopste uitvaartverzekering 2024 afsluiten. Het maken van een keuze kan gemakkelijk door de verschillende aanbieders van uitvaartverzekeringen te vergelijken. Aan de hand van jouw wensen en budget zal je gauw een passende uitvaartverzekering vinden. Met het afsluiten van deze uitvaartverzekering kun je ervoor zorgen dat als jij er niet meer bent jouw nabestaanden op een gepaste manier afscheid van jou kunnen nemen.

4/5 - (16 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert