Goedkoopste uitvaartverzekeraar

Wie is de goedkoopste uitvaartverzekeraar?

Wat is de goedkoopste uitvaartverzekeraar? Op die vraag kun je simpelweg niet 1 perfect antwoord geven. Het kiezen van de beste verzekeraar voor de kosten van de uitvaart voor jou is natuurlijk de maatschappij die een voordelige polis aanbiedt. Maar jouw persoonlijke omstandigheden, jouw leeftijd en jouw wensen bepalen voor een groot deel de premie die je maandelijks zult gaan betalen voor jouw verzekering voor de kosten van een crematie of begrafenis. Hoe jonger je bent bij het afsluiten van jouw polis voor een uitvaartverzekering, des te lager zal de premie zijn die je per maand gaat betalen.
Zo kun je bij sommige verzekeraars gebruik maken van de mogelijkheid om kinderen tevens mee te verzekeren op jouw polis tot zij de leeftijd van 18 jaar bereiken. Deze en uiteraard andere factoren kunnen je aanzienlijk helpen bij het besparen op de kosten van een goede verzekering voor de uitvaart.

Uitvaartverzekeraar Omschrijving Bijzonderheden


Naturaverzekering
Bereken premie >
1. DELA Uitvaartverzekering
Naturaverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Uitkering in diensten t.w.v. € 6750,- en vrij te besteden bedrag € 700,-voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 4,99 p/m
Goedkoopste!
DELA

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
2. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 5300,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 5,62 p/m
Kinderen altijd gratis meeverzekerd!
Monuta

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
3. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 6.800,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 9000,- (dit biedt meer mogelijkheden voor je uitvaart)
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 6,75 p/m
Lage premie bij hoger verzekerd bedrag
Monuta

of Bereken je premie


Geldverzekering
Bereken premie >
4. DELA Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Geldbedrag om de uitvaart te regelen
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,85 p/m
Bepaal alles zelf
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

5. Ardanta Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 8050,-
€ 8,00 p/m
Niet hier af te sluiten
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 7500,-, premiebetaling: Zo lang mogelijk, jaarlijkse indexatie: nee, type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

De gratis extra’s van de goedkoopste uitvaartverzekeraar

Ook kun je bij het vergelijken van de uitvaartverzekering letten op gratis extra’s, kortingen voor volwassen leden van jouw gezin en andere zaken, zoals gratis extra hulp en advies voor jouw nabestaanden. Lees ook de reviews bij het kiezen van de goedkoopste uitvaartverzekeraar. Zo kun je ontdekken voor welke goedkoopste uitvaartverzekeraar anderen hebben gekozen en wat hun ervaringen met een bepaalde maatschappij zijn. Dat is prettig en je krijgt een onafhankelijk beeld van de verzekeraars voor de uitvaart in ons land. Maak een handige gratis proefberekening van de te betalen premie bij de goedkoopste uitvaartverzekeraar van jouw keuze en je weet zeker of je ergens anders duurder of juist goedkoper uit kunt zijn.

Het goed vergelijken van de goedkoopste uitvaartverzekeraar

Maak handig gebruik van de mogelijkheid om onze gratis vergelijker te gebruiken bij het kiezen van de beste en goedkoopste uitvaartverzekeraar voor jou en jouw situatie. Voor slechts een paar Euro aan premie per maand kun je in de meeste gevallen (en afhankelijk van je leeftijd) al een voordelige natura of kapitaal verzekering voor de uitvaart afsluiten. Wil je een eenvoudige crematie? Dan ben je altijd goedkoper uit. Wil je een uitgebreide begrafenis? Dan kies je voor de meest prijzige soort uitvaart in ons land. De premie wordt berekend op basis van jouw wensen. Vergelijk handig en volledig onafhankelijk de verschillende polissen van de goedkoopste uitvaartverzekeraar.

Kies voor de goedkoopste uitvaartverzekeraar voor jou en laat jouw naasten niet achter met een stapel hoge rekeningen voor jouw uitvaart. Met een voordelige verzekering voor de kosten van de uitvaart is alles goed geregeld.

5/5 - (15 stemmen)