Ervaringen uitvaartverzekeringen

Plannen maken voor de toekomst, we doen het allemaal. Maar stil staan bij je eigen overlijden en het treffen van de juiste voorzieningen is uiteraard een stuk minder populair dan het plannen van een vakantie in de toekomst. Toch kun je met weinig moeite (en tegen een laag maandelijks bedrag) de juiste uitvaartverzekering voor jezelf afsluiten. Dit doe je middels een kapitaal uitvaartverzekering, of met een in natura uitvaartverzekering. Uiteraard geven we je onafhankelijke informatie betreffende de aanbieders van uitvaartverzekeringen in Nederland. Lees nu ervaringen uitvaartverzekeringen van anderen:

Top klantenservice

Hi,Ik ben normaal niet van de reviews schrijven maar ik moet dit even kwijt!Uitmuntende klantenservice (Nicole V.) heeft voor mij een redelijke moeilijke handeling gedaan die ze eigenlijk niet eens hoeft te doen.

Inmiddels is alles wat er nodig was goed afgerond en ze heeft het maar mooi voor elkaar gekregen.Groetjes,

Bekendste uitvaartverzekeraar

Ik ben onlangs klant geworden bij Monuta want ik ken ze van de spotjes op tv. Het aanvragen via hun website ging goed en snel en ik ben heel tevreden.

 by Marlies de Gringen on Ervaringen Monuta uitvaartverzekering
Goed

Ik heb een paar keer gebeld en dat ging goed. Ik moest soms wat langer verwachten maar ja, dat komt wel vaker voor bij bedrijven. De mensen zijn aardig en ik ben goed geholpen.

De beste uitvaartverzekeraar

Ik heb helaas meerdere begrafenissen meegemaakt en ik heb zelf gekozen voor dela omdat ik hoorde dat ze je goed ondersteunen en alles regelen bij een overlijden.

Fijn

Fijne mensen van dela en goed geholpen toen ik vragen had. Aanvragen van uitvaartverzekering gaat ook goed

Makkelijk aanvragen

Ik heb nog niet zoveel ervaring met dela uitvaartverzekering maar het aanvragen ging in ieder geval heel goed. Ik hoop er eerlijk gezegd nog lang geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de uitvaartverzekering 😉

 by Hans Slentering on Ervaringen Nuvema uitvaartverzekering
Uitstekend

Het aanvragen van Nuvema uitvaartverzekering ging heel makkelijk via hun website.

Positief

Ik ben al lang klant en ben erg positief

Goed geholpen bij uitvaart regelen

ik ken nivema al lang en heb goede ervaringen met uitvaart regelen, onder ander bij mijn oom die helaas was overleden. het was allemaal goed geregeld en niet te duur

Al lang Monuta klant

ik ben al lang klant en naar volle tevredenheid

Goed geholpen bij overlijden moeder

ik ben goed geholpen toen mijn moeder overleed, aardige mensen en geen gedoe

 by Annelies ter Vorst on Ervaringen Ardanta uitvaartverzekering
Prima!

Vriendelijke mensen en aanvragen van uitvaartverzekering ging goed bij Ardanta.

Goede uitvaartverzekeraar

Ik ben al jaren klant en heb een aantal keer contact opgenomen per telefoon. Ik ben tevreden over de uitvaartverzekering van Ardanta

 by Wilma ter Apel on Ervaringen Yarden Uitvaartverzekering
Goede uitvaartverzekering

Toen mijn moeder overleed had Yarden alles goed geregeld. Ik ben zelf ook tevreden klant.

 by Gerard van Dongen on Ervaringen Yarden Uitvaartverzekering
Goede service

Ik ben al jaren klant en mijn ervaringen over Yarden zijn positief. Ik had een vraag en kreeg direct een vriendelijke medewerker aan de telefoon. Ik heb er een goed gevoel over

Makkelijk om aan te vragen

Ik vond het makkelijk om de uitvaartverzekering van Yarden aan te vragen. Ze zijn wat mij betreft de goedkoopste dus dat lijkt me prima.

Prima!

Klasse uitvaartverzekering

Ervaringen uitvaartverzekeringen nalezen

Wat zijn de voor jou belangrijke redenen om een uitvaartverzekering af te willen sluiten? En welke zaken vind je van belang bij het kiezen van de beste verzekering voor jouw begrafenis of crematie? Wil je graag een volledig verzorgde afhandeling van jouw uitvaart, waarbij jouw nabestaanden geen keuzes hoeven te maken in een toch al moeilijke tijd? Of vind je het belangrijk dat jouw partner of kinderen een bedrag aan geld ontvangen, waarmee ze zelf vorm kunnen geven aan jouw uitvaart? Lees de ervaringen uitvaartverzekeringen en de uitvaartverzekeringen reviews. Zo ontdek je wat huidige klanten van bepaalde uitvaartverzekeraars vinden van de geboden service en diensten.

Jouw ervaringen uitvaartverzekeringen

Wij horen graag wat jouw mening is over jouw huidige uitvaartverzekeraar. Vertel ons (en de bezoekers van deze website) wat de voor- en nadelen zijn van de verzekering die jij hebt afgesloten. Ben je betrokken geweest van de uitvaart van een geliefde? Wil je ons vertellen wat jouw ervaringen uitvaartverzekering zijn? Plaats jouw eigen uitvaartverzekering review en help anderen bij het maken van een (soms lastige) keuze. Of doe je voordeel met het nalezen van uitvaartverzekeringen beoordelingen en bekijk welke factoren die men noemt, belangrijk zijn voor jou. Zo heb je snel meer duidelijkheid wat betreft het regelen van jouw zaken voor de toekomst.


Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.
5/5 - (13 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert