Ervaringen DELA

ervaringen dela uitvaartverzekeringDELA is één van de grootste uitvaartverzekeraars in ons land en geniet een grote naamsbekendheid. Zo heeft bijna iedereen wel eens van DELA gehoord, mede dankzij de grote reclamecampagnes die deze verzekeraar voor de uitvaart voert. Toch gaat er niets boven de eigen ervaringen DELA van degenen die klant zijn (of zijn geweest) bij DELA. Op basis van jouw eigen mening (en die van huidige klanten en DELA reviews) vorm je een eigen beeld.

Bereken je premie bij DELA >

of lees meer ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ervaringen DELA uitvaartverzekering
Average rating:  
 4 reviews
 by Anoniem
Top klantenservice

Hi,Ik ben normaal niet van de reviews schrijven maar ik moet dit even kwijt!Uitmuntende klantenservice (Nicole V.) heeft voor mij een redelijke moeilijke handeling gedaan die ze eigenlijk niet eens hoeft te doen.

Inmiddels is alles wat er nodig was goed afgerond en ze heeft het maar mooi voor elkaar gekregen.Groetjes,

 by Michiel
De beste uitvaartverzekeraar

Ik heb helaas meerdere begrafenissen meegemaakt en ik heb zelf gekozen voor dela omdat ik hoorde dat ze je goed ondersteunen en alles regelen bij een overlijden.

 by Andrea G
Fijn

Fijne mensen van dela en goed geholpen toen ik vragen had. Aanvragen van uitvaartverzekering gaat ook goed

 by Pim
Makkelijk aanvragen

Ik heb nog niet zoveel ervaring met dela uitvaartverzekering maar het aanvragen ging in ieder geval heel goed. Ik hoop er eerlijk gezegd nog lang geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de uitvaartverzekering 😉

Ervaringen DELA delen

Wat vind jij belangrijk bij het kiezen van een goede verzekeraar voor de uitvaart voor jezelf of voor gezinsleden? Vaak schrikken we een beetje terug voor het nadenken over de toekomst wat betreft ons eigen overlijden. Toch is het belangrijk om dit gegeven onder ogen te zien en goed te regelen. Zo laat je jouw geliefden goed verzorgd achter en kun je eigen wensen wat betreft jouw uitvaart laten vastleggen bij jouw verzekeraar. Heb je zelf ervaringen DELA? Deel deze dan. Met de DELA reviews op deze pagina kun je anderen een steuntje in de rug bieden en de keuze voor de toekomst wellicht wat eenvoudiger maken.

Waar kun je op letten bij de ervaringen DELA?

Welke zaken zijn voor jou van belang bij het kiezen van een goede en voordelige verzekeraar voor de uitvaart? Hecht je waarde aan persoonlijk contact? Of regel je alles het liefst online? Wil je een verzekeraar die open staat voor nieuwe en innovatieve mogelijkheden? Deze zaken zijn persoonlijk en erg belangrijk bij het lezen van de ervaringen DELA van anderen. Uiteraard kun je gebruik maken van de eerlijke en onafhankelijke informatie die we je bieden middels deze informatieve website. Combineer deze kennis met het lezen van DELA reviews van anderen en vorm een compleet beeld van de mogelijkheden, de sterke punten en de eventuele nadelen die anderen beschrijven!

5/5 - (16 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert