DELA of Nuvema

OmschrijvingDELA is de bekendste uitvaartverzekeraar. Met de voordelige uitvaartverzekering geven ze zekerheid dat er geen zorgen voor nabestaanden zijn. Bereken vrijblijvend je premie Nuvema is door de Consumentenbond als goede uitvaartverzekeraar beoordeeld en is onderscheidend met keuzevrijheid in de uitvaartverzorging. Bereken vrijblijvend je premie
Beschikt over eigen uitvaartverzorging
X
Gratis jaarlijkse check
X
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

Kiezen voor een uitvaartverzekering: DELA of Nuvema

Wat betreft het kiezen van een goede verzekering voor de uitvaart kun je een keuze maken uit een groot aantal aanbieders van verschillende verzekeringen in ons land. Er zijn verschillende manieren waarop jij jezelf kunt verzekeren voor de uitvaart. Zo kun je kiezen voor een kapitaal uitvaartverzekering, waarbij een bedrag aan geld vrij komt bij jouw overlijden, of voor een natura uitvaartverzekering (of een koopsompolis). De kosten van een uitvaart bij een verzekeraar zoals DELA of Nuvema hangen af van de wensen die je hebt. Wil je begraven worden? Dan is de uitvaart duurder dan wanneer je voor een crematie kiest.

De uitvaartverzekering bij DELA of Nuvema vergelijken

Wat zijn de verschillen tussen de aanbieders van een uitvaart verzekering? De verschillen kunnen klein lijken, maar uiteindelijk wel veel voordeel opleveren. Heb je bijvoorbeeld een gezin met kinderen? Of heb je een kinderwens voor de toekomst? Kies dan voor een uitvaartverzekering bij een maatschappij waarbij kinderen tot de leeftijd van 18 jaar gratis kunnen worden meeverzekerd. Een groot verschil bij het bekijken van de uitvoering van diensten door DELA of Nuvema voor de uitvaart is de manier waarop Nuvema werkt. Een crematie of begrafenis kan in de ene woonplaats meer kosten dan in de andere. Nuvema werkt slechts met een lokaal netwerk van ruim 300 uitvaartverzorgers. Hierdoor kunnen de kosten voor een uitvaart aanzienlijk voordeliger uitvallen dan die van een uitvaartverzekeraar die op landelijke basis werkt. Zowel bij DELA als bij Nuvema kun je op basis van jouw eigen wensen de uitvaart laten berekenen. Op basis van de kosten kun je dan kiezen voor een volledige ontzorging van jouw nabestaanden met een naturaverzekering voor de uitvaart.

Voor DELA of Nuvema kiezen

Zowel DELA als Nuvema bieden een goede service en een aantal verschillende uitvaart verzekeringen. Wil je een persoonlijke benadering en een uitvaart laten verzorgen door een lokale verzorger die jouw woonplaats en omgeving kent? Kies dan voor Nuvema, met een lokaal bepaalde scherp berekende prijs van de uitvaart. Zo betaal je geen cent teveel. Wil je veel gebruik maken van een ruim aantal mogelijkhede wat betreft het zelf regelen van zaken via het internet? Dan kan dit bij beide verzekeraars. DELA heeft hiervoor wel meer informatie beschikbaar staan op haar eigen website. De uitvaart is een zeer persoonlijke zaak. Maak gebruik van onze onafhankelijke informatie en kies voor de verzekeraar die bij jou past.

3.9/5 - (19 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)