De checklist overlijden

Ken je de checklist overlijden?


  Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

  Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
  Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
  100% Gratis online service  Wat heb jij al geregeld voor het onvermijdelijke moment waarop je komt te overlijden? Heb je bijvoorbeeld een eventuele uitvaartverzekering afgesloten? En is dit een natura uitvaartverzekering (waarbij er in diensten wordt uitgekeerd), of gaat het om een kapitaal uitvaartverzekering (waarbij er een som geld wordt uitgekeerd aan de nabestaanden)? In beide gevallen is het handig om nog 1 ding te doen voor jouw nabestaanden. Eigenlijk niet alleen voor hun, maar ook voor jezelf. Jij bepaalt met de handige checklist overlijden zelf welke zaken geregeld dienen te worden voor jouw uitvaart.

  Met de checklist overlijden bepaal jij het zelf

  Wanneer jij overleden bent zullen jouw nabestaanden aan de slag moeten gaan met het plannen en regelen van jouw uitvaart. Hierbij komen zij voor veel vragen te staan. Voorbeelden van deze vragen kunnen gaan over de kist die je zou wensen, maar bijvoorbeeld ook over de muziek aar je van hield, de foto’s die een mooi beeld geven van jouw favoriete momenten in het leven en de films die je mooi vond. Houd je van bloemen? Van welke soort bloemen dan precies?

  Al deze vragen kunnen voor de nabestaanden moeilijk zijn om te beantwoorden. In een zeer emotionele periode willen zij het beste doen voor jou. Door zelf tijdens jouw leven kort de tijd te nemen om de checklist overlijden in te vullen zorg je ervoor dat jij de antwoorden al gegeven hebt op deze en andere vragen. Zo hebben jouw nabestaanden geen zorgen of stress en kunnen ze jouw wensen uitvoeren.

  Wat doe je met de checklist overlijden?

  De checklist overlijden is volledig gratis. Je vult hem simpelweg online in en vervolgens druk je de lijst een aantal keren af. Je kunt hem uiteraard ook extra bewaren op jouw computer. Zo heb je voor jouw geliefden een handig document waar zij veel aan zullen hebben. Iedereen kan gratis de checklist overlijden gebruiken. Ongeacht of je verzekerd bent voor de uitvaart of niet.
  Tevens is de checklist overlijden een handige lijst om bijvoorbeeld in te vullen met jouw ouders, partner of vrienden. De wetenschap dat alles duidelijk is voor de toekomst zal het organiseren van jouw afscheid later een stuk makkelijker maken wat betreft de praktische zaken. Met de checklist overlijden heb jij de regie over jouw eigen uitvaart en dat geeft een rustig gevoel. Maak dus handig gebruik van de 100% gratis checklist overlijden.


   Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

   Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
   Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
   100% Gratis online service


   5/5 - (24 stemmen)
   Kasper, Uitvaartverzekering expert