Begrafenisverzekering 2024

Bij een overlijden moet vaak veel geregeld worden. Naast de rouw en het verdriet zal er moeten worden gezorgd dat er een begrafenis of crematie wordt georganiseerd. Bij een uitvaart komen veel dingen kijken en het is fijn als er van tevoren maatregelen zijn genomen om dit proces te vergemakkelijken. Een goede manier om ervoor te zorgen dat jouw uitvaart zal verlopen zoals jij wilt is het afsluiten van een begrafenisverzekering 2024. Met een begrafenisverzekering kun je ervoor zorgen dat de kosten voor een begrafenis of uitvaart gedekt worden zodat jouw nabestaanden niet met hoge rekeningen achterblijven.


Your Text

Your Text

Your Text

Your Text


Naturaverzekering

3 miljoen leden

nabestaandenzorg

€ 9500,- verzekerd

6,88

PER MAAND

GOEDKOOPSTE

Geldverzekering

3 miljoen leden

nabestaandenzorg

€ 9500,- verzekerd

7,85

per maand

Geldverzekering

voorheen ardanta

volledige keuzevrijheid

€ 9500,- verzekerd

11,69

per maand

WordPress Pricing Table Plugin

Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Wat kun je verwachten van een begrafenisverzekering 2024

begrafenisverzekering 2020 vergelijken en afsluitenEen begrafenisverzekering 2024 is een verzekering die ervoor zorgt dat jij in een vooraf bepaalde periode een eveneens vooraf bepaald bedrag bij elkaar kan krijgen om alle kosten voor een uitvaart te kunnen dekken. Bij deze kosten moet je denken aan de kosten voor een kist, een auto en rouwkaarten. Maar ook voor een urn of graf zelf moet worden betaald. Voor nabestaanden is het fijn om te weten dat alle kosten gedekt kunnen worden zodat zij op een goede manier afscheid kunnen nemen.

Begrafenisverzekering 2024 in natura of kapitaal

Een begrafenisverzekering 2024 kan op twee manieren worden afgesloten. De naturaverzekering en een kapitaalverzekering. Bij een naturaverzekering wordt bij het afsluiten een te verzekeren bedrag bepaald. Doormiddel van bijvoorbeeld maandelijkse betalingen wordt er naar dit bedrag toegewerkt. Op het moment van overlijden worden de kosten voor de uitvaart in dit geval in natura uitgekeerd. Dat wil zeggen dat de kosten voor alle diensten rondom de uitvaart worden betaald uit deze verzekering. Dat scheelt voor de nabestaanden ook werk tijdens het regelen van de uitvaart. De kapitaalverzekering keert in tegenstelling tot de naturaverzekering het geldbedrag uit aan de nabestaanden. Deze moeten er dan zelf voor zorgen dat de kosten van de uitvaart hiermee betaald worden.

De juiste voor een begrafenisverzekering bepaal je zelf

Een uitvaart is erg persoonlijk en ziet er altijd anders uit. Omdat iedereen andere wensen heeft is het ook fijn dat je zelf kunt bepalen wat jij wilt in een begrafenisverzekering 2024. Neem daarom de tijd om alles goed op een rij te zetten en een vergelijking te maken van de verschillende aanbieders. Alle informatie die je nodig hebt voor het afsluiten van een begrafenisverzekering kun je vinden op onze website. Met alle informatie binnen handbereik en de mogelijkheid om een goede vergelijking te maken kun je met gemak een passende begrafenisverzekering vinden.

2.9/5 - (38 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert