Ardanta of Lifetri?

Kiezen voor Ardanta of Lifetri?

Wil je een keuze maken tussen Ardanta of Lifetri voor het afsluiten van een goede maar voordelige verzekering voor de uitvaart? Dan is het handig om goed op de hoogte te zijn tussen de verschillen. Je kunt hier een handige vergelijking maken tussen beide verzekeraars en kiezen voor een goedkope polis voor de kosten van de uitvaart. Hiermee voorkom je financiële problemen voor jouw nabestaanden. Regel de zaken goed voor slechts een klein bedrag per maand en kies voor Ardanta of Lifetri, of voor een van de andere verzekeraars die je binnen enkele minuten eenvoudig kunt vergelijken.

OmschrijvingNuvema is door de Consumentenbond als goede uitvaartverzekeraar beoordeeld en is onderscheidend met keuzevrijheid in de uitvaartverzorging. Bereken vrijblijvend je premie Ardanta is een betrouwbare uitvaartverzekeraar die zijn klanten voorop stelt. Ze bieden meerdere uitvaartverzekeringen aan. Bereken vrijblijvend je premie
Persoonlijke afspraak mogelijk
X
Kosten polisGebaseerd op lokale uitvaartverzorgersGebaseerd op lokale landelijke index
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

De verschillen tussen Ardanta of Lifetri

Ardanta biedt een duidelijk aanbod aan voordelige polissen voor degenen die de kosten van hun crematie of begrafenis niet willen laten betalen door hun achterblijvers. Het nalezen van de reviews van anderen die een polis hebben afgesloten voor het laten vrijkomen van een bedrag aan het of een uitkering in diensten na het overlijden bij Ardanta. Belangrijk; bij het afsluiten (oftewel aanvragen) van een polis voor de kosten van de uitvaart bij Ardanta wordt een medische vragenlijst aangeboden. Op basis van de vermelde gegevens beslist men of je een polis kunt aanvragen of niet. Er zijn in Nederland tevens verzekeraars die je zonder medische keuring of vragenlijst een polis aanbieden. Bekijk de mogelijkheden bij Ardanta of Lifetri dus goed.

Ardanta of Lifetri; meer over Lifetri

Lifetri is een nieuwe naam op het gebied van uitvaartverzekeringen. Wil je kiezen tussen Ardanta of Lifetri? Dan is het handig om te weten dat Lifetri de nieuwe naam is waaronder de huidige polissen van het vorige Nuvema verder lopen. Lifetri heeft Nuvema in de maand september van 2018 overgenomen en heeft op dit moment ruim 185.000 houders van een polis. Lifetri biedt verschillende voordelige soorten polissen aan voor een betaalbare uitvaartverzekering. Kies je liever voor een natura of voor een kapitaal uitvaartverzekering? Op deze website vind je veel onafhankelijke en duidelijke informatie over de verschillende manieren om jezelf te verzekeren voor de kosten van jouw uitvaart.

De proefberekening van Ardanta of Lifetri

Maak een gratis snelle proefberekening van de premies die je bij Ardanta of Lifetri zou moeten betalen voor jouw polis van de uitvaartverzekering. Zo weet je snel bij welke verzekeraar je het meest voordelig kunt rekenen op goede diensten. Jouw naasten zullen het afsluiten van een verzekering voor de uitvaart absoluut waarderen. Dat voelt goed.

5/5 - (13 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert