Uitvaart Robbert van der Steenhoven, zanger is overleden

Zanger Robbert van der Steenhoven is overleden. Zijn dood kwam zeer plotseling. Zaterdagavond trad hij nog op in Broek op Langedijk. Van der Steenhoven is slechts 32 jaar oud geworden. Over de uitvaart van de populaire zanger die geboren werd in Alkmaar is nog niets bekend gemaakt. Binnen de muziekwereld is met ontsteltenis gereageerd op het plotselinge overlijden van de vertolker van het Nederlandse levenslied.

Uitvaart Robbert van der Steenhoven; zanger werd slechts 32 jaar

Van der Steenhoven was van het Nederlandse repertoire. Bekende nummers die hij zong waren onder meer ‘Liefde is het beste medicijn’, Samen dansen’ en ‘Laat me dromen’. Van der Steenhoven had elke maand een optreden bij Café Bolle Jan in Amsterdam. Dat leverde hem veel bekendheid op, eigenlijk in heel het land. Van der Steenhoven was ook eens op het Waagplein in Alkmaar te zien tijdens het televisieprogramma ‘Sterren Muziekfeest op het Plein’.

Laatste optreden in Broek op Langedijk

Van der Steenhoven vormde vanaf 2012 een duo met Henk Naber onder de naam ‘Dwars Door Midden’. Zijn solo doorbraak was al eerder in 2005 toen hij landelijke bekendheid genoot vanwege het uitbrengen van het lied ‘Liefde is het beste medicijn’. Zaterdagavond trad hij nog op in de feesttent aan het Havenplein in Broek op Langedijk. Het bleek achteraf zijn laatste optreden.

Lees hier alles over de uitvaartverzekering

Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid en ken jij de voordelen van het afsluiten van een uitvaartverzekering? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering. Je kunt ze hier ook meteen met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Heb jij speciale herinneringen aan Robbert van der Steenhoven? Deel die dan hier op de website, helemaal onderaan de pagina. Daar kun je ook de condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de veel te vroeg overleden zanger.

5/5 - (4 stemmen)

1 gedachte over “Uitvaart Robbert van der Steenhoven, zanger is overleden”

  1. Geschokt verdrietig wat zullen we je missen Robert . Was altijd zo gezellig als je optrad bij de roode leeuw in langedijk we hadden je zo gemist in de carona tijd en de laatste keer hadden we het er nog over weet nog dat je zei ben ook wel weer blij maar had zeker de tijd met me gezin niet willen missen en wil ook straks minder optreden.Ik zei nog je heb gelijk je draai het nooit meer terug gaat allemaal zo snel.En nu moet je gezin en familie afscheid nemen bizar .Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van Robert .Ik zal hem ontzettend missen een fijn liefdevol spontaan en warm mens .Sterkte Carla keizer .moeder van Pascal

    Beantwoorden

Plaats een reactie