Uitvaart Dave Mantel: de oud GTST acteur is overleden

Dave Mantel is op 37-jarige leeftijd overleden. Zijn familie maakte bekend dat hij op natuurlijke wijze is overleden. Het nieuws werd bekend via zijn eigen Instagram account.

Uitvaart Dave Mantel: bekend van Goede Tijden Slechte Tijden

Dave Mantel werd bekend door zijn rol als Menno Kuiper in Goede Tijden, Slechte Tijden, waar hij in acteerde. Zijn personage Menno werd verliefd op Lucas Sanders, gespeeld door Ferry Doedens. Het was het eerste homo huwelijk in een Nederlandse soap.

Dave Mantel speelde ook in diverse andere series zoals Divorce, Dokter Tinus en in de film Spijt!.

Tekst gaat door onder de video

Begrafenis of crematie Dave Mantel

Op dit moment is nog niet bekend of Dave Mantel wordt begraven of gecremeerd en wanneer de plechtigheid plaats zal vinden.

Nabestaanden condoleren: condoleances Dave Mantel

Wil je nabestaanden condoleren met het verlies van Dave Mantel? Laat een reactie achter.

Uitvaart Dave Mantel: de oud GTST acteur is overleden
5 (100%) 10 votes

Uitvaart Manfred de Graaf: de Zeg eens AAA acteur is overleden

Manfred de Graaf overleden: lees meer over de uitvaart en zijn leven

De acteur Manfred de Graaf is helaas overleden. Hij is 79 jaar geworden en hij was ongenesslijk ziek. Manfred de Graaf hield dit geheim voor de buitenwereld zo gaf zijn dochter aan.

Manfred de Graaf werd bekend als dokter Hans Lansberg in de tv serie Zeg ‘ns Aaa. In deze show was Sjoukje Hooymayer zijn vrouw, die onlangs ook overleed. De acteur en actrice hadden nog steeds contact met elkaar en steunden elkaar.

Loopbaan en uitvaart Manfred de Graaf

Manfred de Graaf was naast tv series ook bekend als acteur in films waaronder Turks Fruit en in theaterstukken.

Op dit moment zijn nog geen details bekend over de uitvaart. Of het een begrafenis of crematie is bijvoorbeeld.

Condoleren?

Wilt u de nabestaanden van Manfred de Graaf condoleren? Plaats een reactie:

Uitvaart Manfred de Graaf: de Zeg eens AAA acteur is overleden
5 (100%) 13 votes

Trend bij uitvaarten: afscheidsfotografie

Steeds meer mensen kiezen voor fotografie bij begrafenis en crematie

Uit onderzoek van Alles over Uitvaartverzekeringen .nl blijkt dat steeds meer mensen kiezen voor een fotograaf tijdens de uitvaart van een dierbare. We spreken met Marja, die haar echtgenoot Hans heeft verloren.

Marja is maar wat blij dat ze foto’s heeft laten maken bij de uitvaart van Hans. “Toen ik hoorde van afscheidsfotografie wist ik het al: dit wens ik. Toch ben ik achteraf nog gelukkiger met het album dan ik voor mogelijk kon houden. Ik gebruik het om gesprekken aan te gaan, omdat vrienden niet makkelijk durfden praten over de dood van Hans. -Wil je het album zien?, vroeg ik dan. Dan keken we samen en dit gaf mij weer steun. Al waren ze bij de uitvaart aanwezig, toch vroegen ze: was er een fotograaf dan?

De bloemen, de details, de sfeer, het gebeuren, alle genodigden en wij, we staan er prachtig op. Het is vol warmte en liefde voor Hans. Ik kijk naar de foto’s omdat ik wil beseffen dat we het goed hebben gedaan; het afscheid voor Hans was ingevuld naar zijn zin. Ik vind enorm veel troost in het terugkijken en raad het iedereen aan.”

Meer vraag voor professionele afscheidsfotograaf

In gesprek met Boukje Canaan van afscheidsfotograaf.nl blijkt dat er steeds meer vraag is naar fotografie bij een afscheid. “Als afscheidsfotograaf ben ik professioneel, betrouwbaar en vol kwaliteit. Door mijn inlevingsvermogen en ervaring weet ik hoe ik gepast en onopvallend zowel nabij als op afstand kan fotograferen. De liefdevolle momenten worden vastgelegd op een manier die voor later zoveel betekenis geeft. Je realiseert nadien hoe waardevol zulke foto’s werkelijk zijn. Van tevoren kunnen mensen deze inschatting vaak niet maken. Ik merk dat de verwachting telkens weer wordt overtroffen, want zelfs diegenen die geen behoefte aan foto’s hebben geven naderhand toe toch blij te zijn dat de keuze werd gemaakt”, aldus Boukje Canaan.

Lees meer over uitvaartkosten en uitvaartwensen.

Trend bij uitvaarten: afscheidsfotografie
5 (100%) 16 votes

Uitvaart Wim Kok: de oud-premier is overleden

Op zaterdag 20 oktober 201 is oud-premier Wim Kok overleden. De oud-PVDA leider is op tachtig jarige leeftijd overleden. Lees meer over uitvaart Wim Kok en meer informatie.
Wim Kok is gestorven als gevolg van een hartkwaal. Hij laat zijn vrouw Rita, zijn kinderen en kleinkinderen achter. Hij werkte als FNV voorzitter en was daarna als politicus actief voor de PVDA. In Paars I en II was hij premier van Nederland

 

Uitvaart Wim Kok

Bekijk onderstaande video over de uitvaart van Wim Kok:

Wat zijn jouw uitvaartwensen? Met een uitvaartverzekering ben je zeker van een persoonlijke uitvaart.

Condoleances Wim Kok: bedank en condoleer de familie en vrienden

Plaats hieronder jouw condoleances voor Wim Kok.

Uitvaart Wim Kok: de oud-premier is overleden
5 (100%) 23 votes

Rouwkaart nog steeds meest gekozen bij overlijden

persoonlijke rouwkaartHoewel tegenwoordig steeds meer mensen en bedrijven met elkaar communiceren via de mobiele telefoon en internet blijven de traditionele rouwkaarten nog steeds populair in de communicatie van een overlijden. Uit onderzoek van AllesoverUitvaartverzekeringen.nl blijkt dat 95% van alle mensen die hun uitvaartwensen vastleggen, na hun overlijden een rouwkaart wil laten versturen naar vrienden, familie en bekenden.

Uit het onderzoek dat is gedaan onder 500 mensen geeft slecht een aantal personen aan dat de communicatie via een andere manier kan worden gedaan. Genoemde voorbeelden zijn via een e-mail of een WhatsApp bericht. De traditionele rouwkaart via post blijkt echter veruit het meest gekozen.

Verder blijkt dat mensen steeds vaker kiezen voor een persoonlijke rouwkaart. Het is mogelijk om al bij leven een rouwkaart te ontwerpen. Naast een persoonlijke rouwkaart kiezen mensen ook voor een persoonlijke uitvaart met een zelf gekozen locatie, stijl en muziek.

Rouwkaart nog steeds meest gekozen bij overlijden
5 (100%) 13 votes

Uitvaart Charles Aznavour: de grootse Franse zanger is overleden

De grootse Franse zanger Charles Aznavour is overleden. Op 94-jarige leeftijd overleed hij in zijn woning in Frankrijk. Meer over uitvaart Charless Aznavour, zijn leven en zijn carrière. 

Carrière Charles Aznavour: 1400 liedjes

Charles Aznavour was al sinds 9 jaar bezig met optreden. Zijn artistieke ouders lieten hem snel de wereld van theater zien. Zijn ouders waren Albanese immigranten en Charles groeide op in Parijs.

In de loop der jaren heeft hij meer dan 100 miljoen platen verkocht door de hele wereld. Naast zanger was hij tevens acteur. Hij speelde in maar liefst zestig films. In totaal schreef hij meer dan 1400 chansons. Bekende nummers van Charles Aznavour zijn She, For me formidable, La mamma, Hier encore en La Bohème.

Uitvaart Charles Aznavour

Volgens de uitvaartwensen van Charles zou hij worden begraven en worden bijgezet in het familiegraf in Montfort l’ Amaury, een plaats onder Parijs. Zijn ouders liggen daar begraven evenals zijn zoon Patrick die op 25-jarige leeftijd overleed.

In Frankrijk is vrijdag 5 oktober een ceremonie waar ook president Macron bij zal zijn. Daarnaast zal in Armenië, waar Charles Aznavour afkomstig is en wordt gezien als nationale held, een dag plaatsvinden om hem te herdenken.

Ook zeker zijn van een mooie persoonlijk uitvaart?

Met een uitvaartverzekering heb je een gerust gevoel voor een uitvaart die bij je past.

Jouw condoleances:

Heb jij goede herinneringen aan Charles Aznavour? Laat een bericht achter:

 

 

Uitvaart Charles Aznavour: de grootse Franse zanger is overleden
5 (100%) 13 votes

Uitvaart Koos Alberts: de volkszanger is overleden

Op 71-jarige leeftijd is volkszanger Koos Alberts overleden. In het bijzijn van zijn familie nam hij afscheid. Koos Alberts is bekend van hits zoals “Ik verscheurde je foto” en “Gisteren heeft zij mij verlaten”. Lees meer over uitvaart Koos Alberts.

“Ik heb een prachtig leven gehad” – Koos Alberts

Koos Alberts heeft moedig gestreden tegen blaaskanker maar helaas de strijd verloren. De volkszanger was zeer geliefd onder liefhebbers van het Nederlandse lied. In de jaren 80 brak hij echt door en trad hij regelmatig op. Koos Alberts kreeg in 1987 een auto ongeluk waardoor hij in een rolstoel raakte.

Sinds juni 2018 trad hij door zijn ziekte niet meer op. “Ik heb een prachtige leven gehad” gaf hij aan in een interview.

Uitvaart Koos Alberts

Door zijn ziekte en uitvaartverzekering heeft hij tijd gehad om zijn eigen uitvaartwensen te bespreken en vast te leggen. Zo wil hij gecremeerd worden in Leusden.

Koos gaf veel om zijn fans. Vandaar dat fans van Koos Alberts donderdag 4 oktober tussen 18.00 en 20.00 uur afscheid hebben kunnen nemen. Het vond plaats in crematorium Amersfoort aan de Dodeweg 31 in Leusden. De crematie heeft in besloten kring plaatsgevonden.

Koos Alberts: condoleren en herinneringen

Wil je familie en vrienden van Koos Alberts condoleren? Of heb je een boodschap? Laat je bericht hieronder achter:

Uitvaart Koos Alberts: de volkszanger is overleden
5 (100%) 21 votes

Uitvaart Sjoukje Hooymaayer: de actrice uit Zeg ‘ns Aaa is niet meer

Actrice en toneelspeelster Sjoukje Hooymaayer is op 78 jarige leeftijd overleden. Ze was strijdlustig, maar verloor het gevecht tegen haar ziekte kanker. Ze was voor het grote publiek bekend van haar rol als Lydie van der Ploeg in de comedy serie Zeg ‘ns Aaa, maar was ook een toneelspeelster in verschillende toneelstukken.

Sjoukje Hooymaayer sprak openhartig bij Jeroen Pauw aan tafel over haar ziekte. Ze was heel open over haar ziekte en hoe ze in het leven stond. Daarnaast vertelde ze in diverse interviews ook dat ze alles goed had geregeld voor als ze kwam te overlijden. Naast een testament had ze ook aangegeven wat haar uitvaartwensen waren. Ze heeft onder andere gewenst om in besloten kring begraven te worden. Daarnaast was ze goed voorbereid met een uitvaartverzekering.

Uitvaart Sjoukje Hooymaayer: de actrice uit Zeg ‘ns Aaa is niet meer
5 (100%) 12 votes

Uitvaart Aretha Franklin: Queen of Soul

De uitvaart van Aretha Franklin: Amerikaanse soul zangeres

Aretha Franklin is donderdag 16 augustus 2018 overleden. Ze heeft de leeftijd bereikt van 76 jaar. Aretha Franklin wordt gezien als de “Queen of Soul” die vele klassiekers op haar naam heeft staan. Denk aan “Think”, “Respect” en vele anderen hits.

Ze is gestorven als gevolg van alvleesklierkanker. Aretha was de rots in de familie, ze had veel liefde van en voor haar kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes.

Wereldwijd hebben fans en beroemdheden gereageerd over het overlijden van Aretha Franklin. Ze wordt door velen de Queen of Soul genoemd en ze is zowel als zangers en als mens zeer geliefd. Haar familie liet weten dat ze hierdoor zich gesteund voelen met het verdriet.

De begrafenis van Aretha Franklin vond plaats op 31 augustus 2018 in Greater Grace Temple. Ze heeft ervoor gekozen om dit in besloten kring te doen, voor familie, vrienden en genodigden. Franklin wordt bijgezet in een tombe naast familieleden. Onder anderen haar broer, zussen, neef en vader, dominee C.L. Franklin, zijn daar begraven.

Samenvatting video begrafenis Aretha Franklin 2018

Ariana Grande zingt tijdens begrafenis Aretha Franklin

Bekijk meer celebrities tijdens de uitvaart Aretha Franklin

Uitvaart Aretha Franklin: Queen of Soul
5 (100%) 3 votes

De as van een dierbare als herinnering

sierraad met asWanneer een dierbare komt te overlijden is het voor velen van ons een prettig idee om het graf te kunnen bezoeken en verzorgen na de uitvaart. Maar wat kun je doen wanneer er gekozen is voor een crematie? Er zijn manieren om de as van een overledene te gebruiken in een speciale urn, waaruit je bijvoorbeeld een boom kunt laten groeien. Toch kan het zo zijn dat je het een fijn idee vindt om wat as van jouw geliefde persoon bij je te kunnen dragen na de uitvaart.

De as in een sieraad laten verwerken

Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren waarop de as na een crematie kan worden verwerkt. Hierbij wordt slechts een klein gedeelte van de as gebruikt, waardoor de rest bijvoorbeeld kan worden uitgestrooid. Ook kan de as verdeeld worden over een aantal kleinere urnen of sieraden wanneer men dit wenst. Je kunt kiezen voor het laten vullen van een speciale hanger met de as. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om de as op een speciale manier te laten verwerken in een hanger, of in een stuk steen te laten gieten. Wanneer het neerkomt op het bewaren van het aandenken aan een geliefde is het tegenwoordig absoluut mogelijk om te kiezen voor een manier die exact bij je past. Zo kun je denken aan een ring, een hanger of een mooi beeldje, waarin men de as kan verwerken.

Maak niet direct een keuze

Neem de tijd wat betreft het nadenken over de bestemming van de as van jouw dierbare. Sta stil bij jouw eigen wensen en behoeften en bekijk tevens of de overledene (bijvoorbeeld in een polis bij de uitvaartverzekeraar) zelf bepaalde wensen had wat betreft het uitstrooien van de as. Je hoeft het allemaal niet direct te bedenken. In tussentijd kun je de as zelf bewaren of in bewaring geven.

De as van een dierbare als herinnering
5 (100%) 4 votes